Det blir läsarrekord idag igen!

 
En trött Amanda på flygplatsen..

Hej igen! Pluggandet går fortfarande jättebra. Jag följer strikt min tidsplan som jag alltid gör innan prov. Då undviker jag situationen där man klockan elva på kvällen märker att man helt missat att läsa häftet som man skulle läsa inför provet. Dock börjar det gå segt nu för jag är så satans hungrig!

Varför jag gör en liten uppdatering nu är för att jag höll på att tappa hakan då jag såg statistiken. Trots kommenterartorkan (?) mina läsare verkar ha så ökar statistiken. Innan jag går och lägger mig ikväll får ni en print screen (om jag nu lyckas komma ihåg hur det är man gör..) så får ni se.

Jag tänker inte klaga på att ni har blivit så dåliga på att kommentera. Att statistiken ökar innebär i alla fall att något av intresse för er hit, och det är ju alltid trevligt. Men för att jag i långa loppet ska vilja blotta en del av mitt liv så vill jag ju självklart få något tillbaka. Dock får jag det genom att läsa alla mail från er läsare, samt de gånger ni tar er mod och kommer fram ute. =)

Jag kan bara inte sluta fundera på vilka ni alla är där ute.. Jag menar, det lär ju finnas en och annan som jag inte för mitt liv skulle kunna tänka mig läser. Jag tror att jag väljer att lämna de tankarna därhän.

På återseende!

Kommentarer
Postat av: petra



Jag måste bara passa på att säga att hur bra din blogg är, du är verkligen en inspirationskälla som får en att orka kämpa när det känns som jobbigast. Du har en enorm vilja och en otrolig energi som verkligen smittar av sig :)



Tänkte också fråga vad du har för planer efter studenten? Ska du börja plugga på en gång, vad isåfall, eller flyttar du till Italien som du har nämnt förut?



STOOOR Kram!

2008-09-23 @ 19:49:51
Postat av: Mandy

Petra, tusen tack för din fina kommentar. Jag skulle gärna vilja träffa alla er som känner på det sättet som du nu beskriver. Jag är säker på att ni skulle ge mig hur mycket som helst också.



Jag kommer som planerat att ta mitt sabbatsår i Milano. Jag har rätt många planer på vad jag vill göra där, men huvudsaken är att jag skall plugga italienska och bara njuta av ett år där mina studier för ett års tid inte är kärnan i mitt liv. Jag vill resa med Michael till USA och även andra resemål som vi planerar. Efter ett år sedan skall jag antingen börja på Handels eller Uppsala där jag ska plugga juridik.



En anledning till varför jag väljer att ta ett sabbatsår, förutom att min hjärna måste vila efter dessa tuffa år på VRG, är att jag läser många svåra kurser som ger meritpoäng. Då jag går ut kommer jag ha 2.5 i meritpoäng vilket är det mesta man kan ha. Alltså gynnar det mig att söka in 2010.



Stor kram till dig också! =)

2008-09-23 @ 20:17:32
URL: http://gulligamaandyy.blogg.se/
Postat av: Daniela

Hejsan!



Jätte bra blogg! Ville bara säga att jag under sommaren träffade min pojkvän som bor i kroatien. Jag har nu tagit sabbatsår och är här nere för att vila lite från skolan och lära mig språket, tycker det var väldigt roligt att vi har liknande saker på g! Lycka till med allt :)

2008-09-23 @ 21:12:41
URL: http://danielaokeijn.blogg.se/
Postat av: Mandy

Daniela: Tack så mycket! Vad underbart det låter. Visserligen har jag planerat att ta mitt sabbatsår i Milano i flera års tid. Men att det sedan visade sig att Michael bor i just Milano tar jag som ett tecken på att det är meningen att det ska vara vi och att jag ska ta mitt sabbatsår där. =)

2008-09-24 @ 11:12:43
URL: http://gulligamaandyy.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0