Är det nu vi ska välkomna hösten?

Ja vad ska man säga? Här i Sverige har det blivit riktigt höstkyligt nu och mina känslor för det är blandade. På ett sätt känns det som om vi går miste om en hel sommarmånad med sensommarvärmen som vi  inte har fått uppleva här i Sverige i år. Att veta att en stad som Milano, som till och med ligger i norra Italien, har över 30 grader varmt fortfarande känns deprimerande. Man blir mycket mer positiv till hösten om man har fått uppleva en lång och varm sommar.

En annan aspekt är att jag har pojkvän, och hösten är ju förhållandets årstid. Då jag ligger här uppkurad i soffan med filtar och kuddar så känner jag hur lycklig jag är som har en pojkvän att dela tiden med. Men det konstiga blir ju då vi ses nästa gång (om drygt en vecka) i Milano och jag förmodligen lär få ta med mig sommarkläderna och få njuta några dagar av sensommaren. Nåja, två veckor senare blir det här hemma vi får ligga uppkurade i soffan tillsammans och värma varandra medan kylan kryper på utanför fönstret. Vilken kontrast på så pass kort tid.

Det lär bli en riktigt lång höst i år, och än längre ett mörkt halvår. Men med Michael vid min sida kan jag inte klaga. Snarare tvärtom. Förmodligen blir min höstdepression inte lika omfattande som den var förra året.

Kommentarer
Postat av: anna

ska du vara där i två veckor? Hur gör du med skolan då? På mitt gynmasium får man inte äns vara ledig så många dagar på ett år :O

2008-09-09 @ 19:16:34
Postat av: Mandy

Haha nej Anna, jag kommer att vara där över helgen. Men två veckor senare kommer han och hälsar på mig. Vi får inte heller ta ledigt från skolan, då får vi ogiltig frånvaro.

2008-09-09 @ 19:32:34
URL: http://gulligamaandyy.blogg.se/
Postat av: anna

får ni ogiltig frånvaro om ni typ ska på semester med familjen?:O

2008-09-09 @ 20:38:32
Postat av: Mandy

Ja alltså vad jag har hört av de som åkt utomlands så har de sagt att man endast får giltig frånvaro då du ringer och sjukanmäler dig. Lärarna och rektorn berättar för alla elever som vill börja på skolan att vi inte får ta ledigt och åka utomlands mitt i terminen för då får vi ogiltig frånvaro. Men självklart sker det i vissa sällsynta fall att folk åker utomlands någon vecka mitt i terminen i alla fall. Men det är som sagt rätt ovanligt då de sa i början att vi inte "får" göra det.

2008-09-09 @ 22:21:14
URL: http://gulligamaandyy.blogg.se/
Postat av: cicki

Hejsan!

Jag har bara en liten fråga angående klänningen du har på dig, jag tyckte den var superfin och skulle mer än gärna köpa den, du bestämmer naturligtvis pris så får jag hålla mig till det!

men hör gärna av dig, min mail är ccicki@hotmail.com

MVH

2008-11-03 @ 23:23:33

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0