2 veckor kvar..

Jag vet inte om jag ska skriva att det bara är två veckor kvar tills jag åker till Michael, eller om det är så mycket som 2 veckor kvar tills jag åker. På ett sätt har det gått väldigt snabbt, men å andra sidan är halva tiden kvar från det att han var här för ungefär två veckor sedan, vilket känns som en evighet sedan.

I alla fall är det nu dags för ännu mera träning, men framför allt börja fixa med brännan, naglar, och lite annat som rör det här überytliga som jag älskar så. Idag är det alltså vilodag och då ska jag inte göra något av det ovannämnda. Men imorgon ska jag både sola och träna. Lyckligtvis behöver jag nog inte sola så många gånger för att få tillbaka min fina bränna, men man måste ju börja någon gång. Ett par gånger hinner jag nog sola innan den 18e i alla fall. Mer än så vill jag faktiskt inte, vill inte se ut som 30 då jag är 20. Har man turen att bli väldigt brun snabbt så ska man nöja sig med att sola någon gång och få den här härliga fräscha känslan av att kunna gå osminkad, inte ha några vita ränder på kroppen et cetera. Men att eftersträva att se ut som om man varit 1 månad runt Medelhavet då man i själva verket inte har varit utomlands på väldigt länge börjar jag komma ifrån. Hur fint det än må vara.

I alla fall, två veckor kvar. Optimistisk som jag är väljer jag att skriva: Endast två veckor kvar!! Jag har en massa saker som ska hinnas med innan dess.

Nu ska jag sova, hörs senare!

 
Michael, ti amo con tutto il mio cuore, adesso e per sempre.

Kommentarer
Postat av: Anonym

hejhej, gud du ser helt gudomligt bra ut tjejen! men nu undrar jag bara vart du solar? behöver tips på ett bra och billigt ställe i stockholm gärna söder om.. vart slar du,pris,tid där?:)

ha de fint!!

2008-09-04 @ 19:08:58
Postat av: anna

hur länge solar du per gång?

2008-09-04 @ 21:16:57
Postat av: Mandy

Anonym: Åh, tack så mycket. Vad glad jag blir! =) Jag solar faktiskt numera, liksom de flesta andra, på solkungen som ligger på odenplan. De byter rör väldigt ofta och trots att det är så pass "känt" så tycker jag att det är rätt fräscht där också. Sedan är det så bekvämt att gå dit och sola efter skolan innan jag åker hem. Visst, förut har jag solat på ett privat solarium som en vän hade, där det var enormt fräscht och bra service, men det blev helt enkelt för dyrt för så pass kort tid. På Solkungen solar jag 25 minuter för 50 kr, eller 30 kr för 60 kr. Vilket är riktigt billigt, speciellt med tanke på hur ofta de byter rören.



Anna: Jag solar 25 - 30 minuter per gång :)

2008-09-04 @ 23:22:41
URL: http://gulligamaandyy.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0