Det går bra nu



TJOHO! Provet är över och jag är så lättad. All tyngd som har legat på mina axlar de senaste dagarna är som bortblåst och jag känner på mig att det gick riktigt bra. Mitt skrivande gick i ett och jag lyckades skriva maximala antalet ord på båda mvgfrågorna. Det känns bra. Det innebär att jag har fått med det mesta av allt jag kan, vilket alltid är skönt.

Absolut skönast var det att komma hem nu och se alla miljoner (nej, det är dessvärre ingen överdrift) stenciler som ligger bokstavligt talat utspridda i hela lägenheten. Var det inte VRG som skulle arbeta miljövänligt? Nåja, att få lägga ihop alla papper i en enda stor bunt - där jag skiter blanka fan i ordningen, ska bli så skönt !! Jag hade velat skriva att jag skulle slänga alla papper, men i skrivande stund kom jag på att mina erfarenheter har lärt mig att jag kommer att behöva dem igen.

Nu ska jag sova, städa(!), plugga, duscha samt göra mig iordning för min pojkvän som kommer hit ikväll. Vi träffas exakt varannan vecka nu och det tycker jag är grymt bra för att vara ett distansförhållande. Jag mår inte alls dåligt över det på några sätt. Jag satt precis och funderade på vad jag ska ha på mig ikväll.. men i och med att jag fick ett sms av honom imorse där han skrev att han förväntar sig att jag har på mig en liten pyjamas som jag köpte i Milano så lär jag få byta om till den så fort vi kommer hem från flygplatsen. Jag har inte lagt upp någon bild på den än, men tänkte ta lite bilder i eftermiddag om jag hinner då jag sätter på mig den. Designern har verkligen lyckats kombinera sex med oskuldsfullt och flickigt på ett väldigt skickligt sätt. En pyjamas i min.. och Michaels.. smak helt enkelt! =)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0