Trött fredag

Hej på er!

Dagen började med två lektioner i Internationell ekonomi och därefter Naturkunskap B. Två rätt tuffa lektioner om jag får säga det själv. Därefter hade vi någon form av mentormöte där vi som vanligt fikade. Chokladbollar, kakor och annat gott bjöds det på. Sedan blev det lunch och därefter tog vi bussen till Frescati där det var dags för intervallträning. Efter en uppvärmning som möjligtvis var i det tuffaste laget, fick vi i intervaller träna på tre stationer: step up, hopprepshoppning, och hoppa jämnfota på en tjock matta. Det var så härligt att se hur alla tog ut sig, men efter en stund var jag så utmattad att mina ögon knappt kunde se. Det var en väldigt grym lektion, speciellt så här i efterhand, men dock finns alltid risken för att det blir lite för hårt då de som håller i lektionen själva inte deltar. Vi har ju ledarskapslektioner av eleverna varje vecka. Jag skulle faktiskt kunna gå så långt och säga att elevernas lektioner håller högre standard än lärarnas, men det säger alltså mer om eleverna än om lärarna vill jag också tillägga.

Efter lektionen skyndade jag mig till ett annat ärende som fullkomligt gick åt.. Jag har varit så arg för att jag fick stressa så mycket i onödan. Väl hemkommen, trött för att all energi gått åt att förbanna mig över att jag stressat i onödan, la jag mig i sängen för att vila. Jag vaknade givetvis ett par timmar senare, av att Michael ringde. Stackarn, han fick prata med en arg Amanda. :( Men nu har jag sagt förlåt så jag hoppas att det är okej. Man ska aldrig låta sin ilska gå ut över någon annan, hur svårt det än kan vara ibland.

Ikväll är det plugg och vila som gäller för fulla muggar. Jag känner inte ens någon längtad efter att festa ikväll vilket känns enormt tråkigt. Men å andra sidan kan man inte förvänta sig så mycket av sig själv. Jag menar, att sitta upp halva nätterna för att plugga och sedan träna nästan varje dag och alltid prestera maximalt - då kan jag inte förvänta mig att jag då fredagen äntligen kommer alltid ska ha kraft och humör för att gå ut. Kroppen orkar helt enkelt inte.

Snart ska jag ta tag i svenskan samt naturkunskapen. Sedan blir det väl lite Idol i bakgrunden. De här hemma lär säkerligen titta på skiten. Det är verkligen inte bra alltså.. Har Sverige verkligen så lite talanger att kareokemänniskor ska stå och lalla i TV? Pinsamt är vad det är.

Nu ska jag ringa en vän, kram!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0