Planerna för min födelsedag är fastställda!

Hej mina vänner! Förlåt för usel uppdatering idag, men oj så skönt det är att den här dagen börjar lida mot sitt slut! Det har varit en bra dag, men ack så krävande. Under hela morgonen och förmiddagen har det funnits en liten klump i magen på grund av boksamtalet som skulle äga rum idag. Jag hade förberett mig så väl och ville verkligen få visa att jag tycker om boken och har förstått dess mening. Lyckligtvis fick jag prata från första stund och det höll i sig till slutet. Vi fick igång en bra diskussion tycker jag. Det brukar alltid kännas så stelt i situationer som boksamtal där meningen är att man ska hålla en avslappnad diskussion. Men man blir ju betygsatt, klart man inte är helt lugn då! Men det gick i alla fall bra och jag är supernöjd med min insats!

Annars har dagen gått åt att planera min födelsedag i väldigt stor omfattning. Den kommer att bli storslagen!. Jag väljer att inte skriva något om firandet här, till exempel var den kommer att äga rum, eftersom att jag endast vill ha inbjudna gäster dit - såklart! :) Men en restaurang har jag hyrt i alla fall. =) Ah vad taggad jag är! Jag måste hitta klänning och nya drottningliknande skor med dödarklackar. Hoppas att jag hittar någon gudomlig variant i Milano.

Nåja, jag har inte hunnit ta min varma dusch än sedan jag kom hem från ridningen. Jag var tvungen att ringa restaurangen och planera en massa såfort jag kom hem. Sedan ringde jag runt till mina prinsessor och berättade hur allt blir med min födelsedag nu till slut. I can't wait! Drygt två veckor kvar, sedan är jag inte sjutton längre. Både vemodigt och underbart, men det ska tänkas positivit. Vilken dröm! :D

Nu ska jag hoppa in i duschen! Kramar från en glad Amanda :)

Lite bilder från min födelsedag för ett år sedan...

 

 

 

 

Kommentarer
Postat av: Elsa

fin blogg hörru!

kolla gärna in min. och glöm inte att kommentera!

2008-10-22 @ 20:20:37
URL: http://livetenligtelsa.blogg.se/
Postat av: maggie curie

skööningaar :P

2008-10-23 @ 08:57:22
URL: http://maggiiie.blogg.se/
Postat av: Anonym

blondinbella <3 caroline for ever

2008-10-23 @ 15:22:05
Postat av: Anonym

Hur känner du blondinbella?

2008-10-23 @ 16:46:09

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0