Lite blandat sådär, men ack så läsvärt.

Hej alla flickor och pojkar!

Jag har haft mitt myspys idag. Till efterrätt åt vi en utsökt kladdkaka med grädde. Sedan poppade jag popcorn och åt upp allt själv samtidigt som jag tittade på Idol. Jag var en av dem som beundrade Idoljuryn i början. De två grabbarna har åstadkommit enormt mycket för sådana som mig som är en gammal pojkbandsälskare. Nu tycker jag bara att programmet är urtråkigt och det finns endast två personer som sticker ut och det är Lars och Johan. Resten kommer jag inte ens ihåg. Visst, sjunga kan de göra men är det meningen att man ska somna av uttråkning?

Nu har jag satt igång med mitt läskigt stora historiearbete. Om jag har förstått det hela rätt är det den största uppgiften på hela historia B-kursen. Vi har detta i början av kursen med tanke på att hennes erfarenhet säger att man inte riktigt prioriterar skolan i studenttider. Vänligt tänkt måste jag säga.

Jag är dock lite smått orolig då vår lärare måste godkänna vår frågeställning alternativt tes som vi ska skriva utifrån. Jag kom på min frågeställning ikväll och är inte alls säker på att det är vad hon söker. Men magkänslan min säger å andra sidan att den är briljant. Jag menar, hon är lärare i historia och religion, och min frågeställning rör även relgionsämnet i liten utsträckning. Kan väl inte bli bättre? Att jag har satt igång ordentligt med bakgrunden skrämmer mig dock då hon lika gärna kan säga att jag måste hitta en ny frågeställning imorgon.. och därmed skrivit allt förgäves.

I alla fall sitter jag och tittar på min prins i webcam då jag behöver få lite ögongodis istället för en lång text som inte alls är särskilt tillfredsställande. Men prinsen min sitter och pluggar för fullt vilket innebär att då jag klickar ner dokumentet för att istället titta lite på min älskling får jag istället en liten klump i magen för att han pluggar hårdare än vad jag gör. Det känns inte helt okej.

Apropå webcam, nu har Michael tjatat på mig alldeles för länge att det är dags för mig att skaffa en sådan. Och visst kan man ta härliga porträttbilder med en sådan också? Jag menar, om det faktum att Michael kan få se mig (och inte bara jag honom) inte är en tillräckligt bra anledning att införskaffa en sådan kan ju faktiskt möjligheten till att ta ännu fler bilder vara det. Jag tänkte bara höra om någon av er där ute har någon bra webcam att rekommendera. Michaels är nämligen värdelös då den endast fungerar när den känner för det. Eller kanske är det då Michael känner för det? ;)

Kommentarer
Postat av: anna

håller med om idol, sömnpiller hela bunten (med vissa undantag, som johan,lars alice och yasmina)riktigt tråkigt!

2008-10-02 @ 22:17:45
Postat av: Mandy

Håller med helt och hållet. Yasmina är inte den bästa sångerskan, men hon är i alla fall riktigt söt att se på och det är alltid något. Alice är ett energiknippe hela hon. Lars och Johan är dock de enda som överhuvudtaget fångar min uppmärksamhet.

2008-10-02 @ 23:17:00
URL: http://gulligamaandyy.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0