I'm back!



Hej alla prinsar och prinsessor!

Gah så trött jag är! Jag och Michael sov lite för länge imorse vilket resulterade i att vi var sena till flygplatsen. Men det gick bra till slut. Med hjärtat i halsgropen på grund av all stress kunde jag sedan koppla av på flyget. 2 timmars flygresa, tänk att det kan gå så fort.

Ikväll är jag bara hemma och tar det lugnt. I min filofax har jag skrivit att det skulle vara en riktig mattedag idag inför mitt prov. Eller rättare sagt, göra de hemläxor som jag inte prioriterat överhuvudtaget sedan vårt förra prov som jag spikade. Det är ju ändå proven som räknas, ellerhur? Fast det blir så mycket lättare om man istället gör läxorna successivt under tiden man får dem, men tiden finns dessvärre inte.

Jag vågar inte tänka på de kommande veckorna i skolan. Det stavas å-n-g-e-s-t och sömnlösa nätter. Veckan får i alla fall ett fint slut då Michael kommer på torsdag runt femtiden och på lördag är det min födelsedag! Jag ser fram emot firandet, krogen (för första gången för mig i Stockholm, kan ni tänka er!?), att ha alla mina prinsar och prinsessor närvarande samt presenter såklart. Som det lilla barn jag är, haha! :)

Imorgon ska jag hitta en klänning till min födelsedag, en djuuup uringning i ryggen vill jag att den ska ha. Därefter blir det plugg och sedan ska vi på Halloweenfest hos Kimpa. Vad fan ska jag klä ut mig till? Han sa att det inte behövde vara värsta kostymen, men det skulle vara någorlunda utklätt och sexigt.. Hmm? Sedan har jag även tid hos min frisör på onsdag. Jag ska bli ljuuus(are)! Det behövs verkligen. Den blonda färgen blir så tråkig för oss naturliga blondiner på hösten/vintern. Och idag då jag landat sprang jag förbi Salt och köpte ett par G-star jeans som jag gått och tittat på sedan de kom in, samt ett par sköna Dr Denim jeans. Satan vilken positiv respons vi har fått på dem. De har vunnit priser och jag kan verkligen förstå varför. Så snygga men ack så sköna. Storlek 24 köpte jag i båda paren.. tänka sig. Jag låg, bokstavligt talat, på golvet för att få på mig dem. Men det är så det ska vara. De töjer sig trots allt en halv - till en hel storlek.

Nu ska jag prata med min baby, återkommer lite senare! Puss!


Kärlek.

Kommentarer
Postat av: sebastian

åh älska älska älska dina uppdateringar! du är fan ändå den sanna bloggprinsessan

2008-10-31 @ 23:36:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0