Rubrik någon?

Heeej, det har varit lite jobbigt ikväll, därav ingen uppdatering. Ibland brister allt bara och då man dessutom är så stressad så är det svårt att bita ihop, vilket jag alltid gör i vanliga fall. Men ibland måste man tillåta sig själv att låta allt brista och bryta samman den perfekta fasaden för att sedan få ny ork till att komma tillbaka.

Räddningen ikväll blev David som hörde av sig och fick mig att tänka på annat. Det är en vänskap som är väldigt betydelsefull för mig, och har egentligen alltid varit, trots motgångar.

Sedan tog jag äntligen tag i tyskapluggandet med mamma. Det gick bra till slut och jag fick en hel del gjort, trots koncentrationssvårigheterna på grund av utmattning. Nu ska jag i alla fall gå och lägga mig. Dragningskraften till min sköna säng är stark.

Sov så gott alla söta läsare.

Kommentarer
Postat av: Anonym

Hur fick du ditt jobb på salt?

2008-10-16 @ 11:23:52
Postat av: Mandy

Det var den första butik som jag gick in i, samt den enda butik jag kunde tänka mig att jobba i - så jag gick bara in med ett stort leende på läpparna, utan något CV eller liknande och frågade om de behövde extrapersonal/sommarpersonal. Lyckligtvis var tjejen som jag frågade butikschefen och jag tror att hon blev förtjust i mig på en gång, för hon bad mig att komma tillbaka med ett CV och hon ville boka tid för arbetsintervju och där sa hon väldigt snabbt att hon var intresserad, trots att jag egentligen är för ung. Jag kan fortfarande inte förstå att jag har fått jobbet framför alla andra som sökte. Det kommer in så många grymma tjejer varje dag som har en meritlista som ofta är så mycket mer innehållsrik än vad min var. Dock tror jag att det ofta handlar mer om personkemi, butikschefen tyckte om min personlighet helt enkelt. Dock blir det inte mycket tid över för jobb för min del nu när jag har skolan, dans och ridning att tänka på, men då jag får tid över får jag jobba! :)

2008-10-16 @ 14:02:49
URL: http://gulligamaandyy.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0