Söndag

Godmorgon alla läsare.

Jag vaknade precis,
eller.. mitt alarm ringde och jag blev tvungen att gå upp. Jag känner mig utvilad och på bra humör men har tyvärr så förbaskat ont i mitt vänstra knä. Jag har ju en rätt allvarlig knäskada sedan länge, som för några år sedan spreds till mitt högra knä också. Men läkarna säger att ju mer jag tränar - desto bättre, vilket passar mitt liv och mina behov alldeles utmärkt. Dock har jag så ont idag att jag vaknat flera gånger hela morgonen för att det gör så ont. Alltså kommer jag nog inte kunna dansa idag vilket i sådana fall suger, men vi får se, just nu kan jag knappt böja mitt vänstra ben.

För övrigt låg jag och pratade med Michael halva natten och då jag gick och lade mig var mina ögon fulla av tårar och jag hade ont i kinderna för att jag skrattat så mycket. Det är verkligen så det ska vara. Just den känslan har jag faktiskt aldrig upplevt tidigare och det är så underbart.

Nu pratar jag med min baby och ska precis börja plugga. Tre stora saker ska hinnas med till imorgon. Dock hann jag med mycket mer igår än vad jag förväntat mig, och det är alltid positivt. Nåväl, slutskrivet. Nu har jag bråttom och måste sätta igång med pluggandet. Men vi hörs lite senare. :)

 

Kommentarer
Postat av: Shanelle

Mysigt brun! :D

2008-10-19 @ 15:51:15
URL: http://shanellep.blogg.se/
Postat av: Brunetten Sanna E

Åh vad jag saknar sommaren när jag ser bilden.

2008-10-19 @ 16:33:35
URL: http://sannornas.blogg.se/
Postat av: Ina

ser varmt ut!

2008-10-19 @ 16:51:44
URL: http://inalc.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0