Tröttheten har lagt sig som ett lock över hela mig.

Hejsan !!

Det har varit en lång och jobbig dag i skolan idag. Efter skolan tog jag en tur till solkungen för att bli lite fräsch tills Michael kommer på torsdag. Det var ju så pass länge sedan jag solade sist. Sedan åkte jag med pappa och köpte måltidersbars och det är inte för att jag på något sätt ska gå ner i vikt, snarare tvärtom. Eller snarare för att jag i stort sett alltid går omkring och är hungrig, hur mycket jag än äter. Jag förbrukar mycket energi och behöver helt enkelt få i mig ännu mer. Vi köpte i varje fall på oss ett stort antal bars så att jag kan ta med en till skolan varje dag.

Nu sitter jag och pluggar samtidigt som jag precis har pratat med prinsen min, som för övrigt frågade om han behöver köpa en vinterjacka tills han kommer hit på torsdag. Haha gulle! Nej, de som har börjat använda vinterjacka redan tycker jag lite synd om. Hade ni tänkt att ni skulle gå med dessa tjocka, ofta rätt fula jackor i ett halvår framöver? Istället kan man väl sätta på sig en tjockare kofta, en mysig halsduk och så kan man behålla höstkappan på ett tag till. Men vad vet jag, inte vill jag frivilligt hamna i modebloggträsket. Det överlåter jag åt betydligt mer kunniga flickor!

Dags att återgå till pluggandet. Först hade jag tänkt ta en timmes powernap eller två. Istället ska jag gå och lägga mig tidigt idag så att min stackars kropp får mer än fem timmars sömn. Imorgon har jag sovmorgon, halleluja! Är jag flitig ikväll kanske jag kan sova då istället för att gå upp tidigare för att plugga. Men mina erfarenheter säger att det är en fåfäng önskan.

Nåja, nu ska jag inte vara bitter. Det pirrar i hela kroppen då jag tänker på att M kommer att ligga i min säng på torsdag. Gud vad jag har saknat att somna i hans armar och vakna varje morgon av att han ligger och tittar på mig med så mycket kärlek i ögonen man som flickvän bara kan drömma om.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0