Också lite ytlighet..

 

Fy vad jag saknar att kunna gå osminkad varje dag utan att behöva känna sig som ett levande lik. Jag sminkar mig bara på helgen när jag går ut, eller i vissa fall om det är något annat speciellt, annars går jag alltid osminkad. Nu då jag har skurit ner på mitt solariesolande och sommaren förlorat allt grepp om mig känner jag att jag måste bestämma mig. Antingen börjar jag sminka mig till vardags eller så börjar jag sola oftare igen. Kanske borde jag åka och sola nu?

Jag tänkte ta tag i det där ytliga någon dag. Det är inte direkt något jag prioriterar då skolan tar upp 95% av mina tankar. Folk kan inte låta bli att skratta då jag häver ur mig att jag behöver sola och få tillbaka min grundfärg. Jag är så pass brun året om så andra människor ser ingen direkt skillnad från månad till månad. Men för oss som har den mörkare färgen så kan även vi, precis som alla andra, känna oss bleka. Jag tittar även på bilder med det solblekta håret samt de fina ögonbrynen jag lyckades jobba fram. Håret ska jag ju ta tag i, som skrivet i ett föregående inlägg, förhoppningsvis inom kort. Ögonbrynen funderar jag på om jag ska ta tag i idag..


Kommentarer
Postat av: Anonym

kan inte du säga vad du har för betyg .:)?

2008-10-09 @ 15:46:52
Postat av: Mandy

Jag går ju trean nu, men efter ettan och tvåan fick jag 18 mvg och 2 vg :) Tentar upp mina vg:n direkt efter studenten =)

2008-10-09 @ 16:02:13
URL: http://gulligamaandyy.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0