Min fina brors födelsedag idag!

Hej på er!

Dålig uppdatering idag. Det beror på att jag blev väckt klockan två av mamma som bokstavligt talat drog upp mig ur sängen för att vi skulle äta lunch på Vapiano med min fina bror Joakim som fyller år idag. Där träffade jag även söta Erika. Lunchen var trevlig om man bortser från mina tungt hängande ögonlock och bultande huvud.

Efteråt åkte vi hem till Joakim och firade honom vidare. Det riktiga firandet blir dock i helgen då han ska ha stor fest för sina kompisar och jag och Michael har blivit bjudna. :) Vid sex åkte jag till min dans för tre timmar träning. Min kropp skakade den här gången också, men det är ju ett tecken på att man har jobbat. Kanske lite fört hårt..

Efter
träningen åkte jag tillbaka till Joakim för att se Milan spela sin andra halvlek. Det var dock inte mycket att se så jag åkte hem såfort matchen slutade. Jag är så fruktansvärt trött idag. Aldrig mer vill jag sitta uppe och plugga till halv fem på natten. Förstår ni att det var en lördag också!?

Nåja, jag skulle behöva plugga nu men det finns inte en chans att jag orkar det. Det känns som att jag inte har sovit överhuvudtaget inatt. Nu ska jag prata med världens bästa, finaste, underbaraste pojkvän innan jag ska sova.

Förresten, jag har verkligen världens bästa vänner. Jag älskar er.

Nu ska jag lägga upp bilderna från fredagens bravader, det hade jag glömt bort. =)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0