Vilken av dessa outfits är just din favorit?



Hej babes, ridningen gick så bra så idag. Vi var bara fyra ekipage, riktigt skönt att rida lektion med så få. Vi övade på öppna bland annat. Ridspråk är det för er ointresserade. Nåja, efter ridningen åkte jag direkt och hämtade nyckeln till jobbet. Ska ju jobba imorgon, gud så kul! Tänkte se om jag kan få mamma att komma förbi och ta någon bild, så får ni se hur det ser ut. =)

Nu ska jag sätta igång med plugg!
Så kul var det. En läsare frågade hur jag ska göra med pluggandet det här lovet. Jag kommer att plugga en hel del. Veckorna efter lovet kommer utan tvekan bli de värsta i världshistorien. Därför tycker jag att det är rent idiotiskt att inte plugga den här veckan. Samtidigt anser jag att ett lov alltid ska vara till för att göra det man vill, och ta det lugnt.

Eftersom att jag vill kunna koppla av så mycket som möjligt med Michael i Milano så kommer jag försöka få mycket gjort idag, och eventuellt lite imorgon. Sedan kommer jag att plugga då Michael är i skolan (han slutar runt ett varje dag) samt då han måste plugga. Sedan blir det plugg på flygplanet, hela fredagen här hemma i Sverige, hela lördagen på dagen samt hela söndag. Det blir mitt lov det. :) Men måndag - fredag i Milano kommer bli jättehärligt!

Från ett ämne till ett annat. Får ofta höra från er läsare att jag brukar ha så olika stilar. Därför har jag varit jätteambitiös och plockat fram en del bilder från tidigare blogginlägg med lite olika outfits. Det är vardagsoutfits som jag har tagit fram, mestadels i alla fall, vilket jag verkligen vill poängtera. Efter min födelsedag tänkte jag göra detsamma fast med vackra klänningar och mer partyoutfits. Vilken är er personliga favorit av dessa jag har hittat? Kanske har jag inte lagt upp just din favorit som du har i huvudet, i så fall kan du bara skriva det så ska jag leta fram den! :) Så, vilken är favoriten?

 




 

 







 






Kommentarer
Postat av: sandra

åh, jag gillar alla! men dem jag mest hade i huvudet var den gången du var på en fest eller liknande- du hade bla en lila jacka på dig! oxå gillar jag den som du inte heller har med bland dessa, men du hade ett blått långt linne, och sedan en blå-randig tröja eller liknande över. så fint!(: utav dem du tagit med så älskar jag den bilden då du har en svart/vit-rutig midje-kjol eller var det nu var över linnet med vingar i bak på ryggen. so nice!<3 mer outfits-kort!!!;p

2008-10-26 @ 13:29:11
Postat av: Sofie

Jag måste få säga det att jag tycker att du bör överväga att bära mer färggranna plagg. Du är så brun och snygg plus att det nog skulle få ditt blonda hår att lysa mer!



Annars är dina kläder sjukt fina verkligen!

2008-10-27 @ 08:07:31
Postat av: Anonym

1. Den med låga jeans och kort t-shirt! Jättefint!

2. Den med kort rutig kjol! =)



och högklackat gör ALLA outfits tio gånger bättre:)

2008-10-28 @ 00:13:34

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0