Jag är snygg!



Då jag ser den här bilden vill jag bara klippa av mig allt hår, färga det mörkt och färga mina ögonbryn. Jag fullkomligt älskar den här bilden, trots att kvalitén är under all kritik. Jag vet inte vad det är, kanske kontrasten mellan de blåa ögonen, förhållandevis bruna hyn, den svarta polokragen (vilken är min modefavorit som ligger mig närmast om hjärtat!!), de rosa läpparna och de mörka ögonbrynen. Hur det än ligger till så är jag enormt förtjust i den här bilden. Nåväl, bäst att jag slutar innan någon sliter av sig håret där ute. Hur kan jag ta mig friheten att ösa så här mycket komplimanger över en bild (och inte vilken egobild som helst, utan tagen av mig själv i en spegel!!) på mig själv!? Skäms Amanda!

Kommentarer
Postat av: frassa

jättesnygg verkligen!=)

2008-10-09 @ 21:27:05
Postat av: Nanne

ja så jävla snyggt ! jag tycker du ska göra allt det där du skriver där uppe (för att bli som du såg ut på bilden) tänk om man bara behövde göra det för att sen se ut sådär :O!!

2008-10-12 @ 20:20:08
Postat av: Mandy

Gud vad härligt att bara få en massa positiv respons på ett inlägg som jag var säker skulle få hatkommentarerna att efterträda varandra i ett rasande tempo. Tusen tack för det fina ni skriver!! :)

2008-10-12 @ 22:05:56
URL: http://gulligamaandyy.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0