Jag är så trött

Godmorgon! Hur mysigt det än är att ligga och prata med sin pojkvän innan man ska gå och lägga sig så tror jag att vi måste försöka hitta en annan tid på dygnet att prata. Även om vi bestämmer att vi inte kan prata för länge så blir det aldrig så. För varje dag som går blir jag bara tröttare och tröttare på morgonen. Längtan efter att en dag bara stanna kvar i sängen och sova börjar bli outhärdlig, och den är ack så farlig.

Idag har jag bara tre lektioner. Matematik C, filosofi och internationell ekonomi. Därefter ska jag hem och sova/plugga. Förhoppningsvis hinner jag med båda två. Sedan ska jag iväg till Stockholms universitet. Jag ska nämligen läsa fem universitetspoäng i tyska, blir spännande!

Helgen är på ingång och tack vare allt plugg är det ingenting jag ser fram emot längre. Helgen innebär endast ännu mer tid för plugg och så fort jag inte pluggar får jag ångest och dåligt samvete. Visserligen tar jag mig alltid tid till sovmorgon på helgen, men det är väl också där fördelarna slutar.

Imorgon har jag dock planerat lite mysiga saker med min fina vän Hanna. Först ska vi gå ut och äta och därefter väntas en stor 18års fest. Det blir roligt, och framför allt skönt att få glömma bort skolan för en kväll. Om det nu är möjligt.. Någonstans i bakhuvudet finns det alltid. Men att träffa min prinsessa ska bli det bästa!

Nu måste jag klä på mig. Vi hörs senare idag.

Kram!

Kommentarer
Postat av: sara

heeeej jag tänkte bara ge ett litet tips jag läser din blogg ganska ofta och jag har ibland märkt att du gör lite grammatikfel, speciellt på tack vare och på grund av. tack vare ska bara användas när det syftar på något positivt, i den här texten när du säger tack vare allt plugg ska man i stället ha på grund av. haha jag vet att jag låter sjukt töntig nu men jag tänkte att det kan ju vara bra och veta, det låter mycket bättre och proffsigare om man gör rätt! ha det bra!

2008-10-02 @ 12:45:33
Postat av: Mandy

Tack för noteringarna Sara. Jag är väl medveten om detta och hade det även i ärlighetens namn i åtanke då jag skrev inlägget du syftade på i kommentaren. Men grammatiken är inte något jag prioriterar då jag har så pass lite tid på mig att skriva mina inlägg och sällan hinner korrekturläsa. Men visst kommer jag att skriva korrekt i framtiden. Detta var en engångsförteelse och kanske bör det tilläggas att det inte heller är en uppsats i svenska jag skriver då jag bloggar. Du däremot borde kolla upp vad satsradning innebär! :)

2008-10-02 @ 13:15:47
URL: http://gulligamaandyy.blogg.se/
Postat av: Mandy

Jag måste bara tillägga en mening efter att jag läst svaret till Saras kommentar igen: Förlåt för ett drygt skrivet svar, det var inte alls min mening. :)



2008-10-02 @ 17:43:02
URL: http://gulligamaandyy.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0