Ingen är perfekt, varför låtsas?

Godmorgon godmorgon!

Jag sitter och skriver för fullt på min religionanalys och ska alldeles strax äta lite lunchh tänkte jag. Skolan behöver jag inte bege mig till förrän om en timme. Jag har endast två lektioner idag och därefter måste jag åka hem och plugga filosofi för fulla muggar. Vi har nämligen tenta på torsdag. Skyll inte på mig, det är vår lärare som kallar det för tenta. Om hans syfte med det är att agera skräckinjagande så lyckas han verkligen.

Jag kan inte annat än känna avsmak för personer som aldrig någonsin kan stå för ett agerande de har haft för inte mer än ett år sedan. Sedan när blev ett år helt plötsligt tre år? Det är sällan jag går in på en föredetta bästa kompis blogg, men varje gång jag gör det blir jag så förbluffad över hur många lögner som får plats på ett och samma inlägg. Jag minns tydligt en gång då jag och Ebba var tvungna att följa med tjejen ifåga enda fram till ytterdörren för att hon inte kunde stå på benen själv. Om detta alltså var konsekvenserna av två glas vin tycker jag ännu mer synd om flickstackarn. Eller varför inte den gången då tjejen ifråga spytt ner sig själv så otroligt att en av de närvarande killarna fick offra både byxor och skjorta för att bära hem kraken. Jag tycker att det är så tråkigt då man offrar mycket för en annan person genom att hjälpa henne hem och kanske själv missa nattbussen hem för att hennes ben och huvud vägrar samarbeta, och sedan se dessa lögner efterträda varandra. Man ska lära sig av sina misstag, inte låtsas som att de aldrig har hänt.

Kommentarer
Postat av: anna

blondinbella?

2008-10-07 @ 14:07:33
Postat av: sandra

är det Bella du menar? om det som stod i tidningen, alltså var det en lögn?

2008-10-07 @ 15:39:11
Postat av: lina

nej sandra hon syftar ju på hennes inlägg om att hon inte blivit full sen hon va fjorton. Vi alla förstod väl att det bara var lögn, eller?

2008-10-07 @ 15:46:42
Postat av: Anonym

Du är min förebild, tycker bara du ska veta det..

2008-10-07 @ 20:13:27
Postat av: Catis

Vilket fåniggt inlägg från dig. Här lyser svartsjukan än en gång igenom, det är verkligen pinsamt m alla er som försöker svartmåla Bella. Men det är bara att inse, hon är allt för intelligent för er ;o) Den enda som vet sanningen är ju hon själv, eller hur så sluta upp med dessa påhopp.



I stort sett Alla i er ålder dricker, det är sanningen och har Nu Bella börjat ta ansvar för sitt drickande och den förebild hon blivit så är det väl otroligt bra gjort. Finns många andra i bloggvärlden, yngre som tex Kenzas som skriver om fester och poserar m en cigarett på sina bilder.



Var får hon tag i allt det, gäller inte 18 år även för henne?

2008-10-12 @ 07:00:57
Postat av: Mandy

Catis: Personligen tycker jag att de enda som har rätt att uttala sig är de som känner Bella själv. Jag och Bella satt i princip ihop under en begränsad tid, så jag vet definitivt vad jag pratar om. Och där har vi skillnaden mellan mig och andra tjejer som svartmålar Bella med hjälp av medel som varken är sanna eller sanningsenliga. Det jag skriver är sådant som jag själv upplevt i hennes närvaro. Hur väl känner du henne?



Sedan då det kommer till intelligens tänker jag inte uttala mig om Bellas intelligens, det gör hon så bra själv. Men i och med att du jämför oss två så får det mig endast att dra på smilbanden en aning. Det får du tolka hur du vill, kära Catis. :)

2008-10-12 @ 12:00:21
URL: http://gulligamaandyy.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0