"Gulligamaandyy", vad fasiken tänkte jag?!

Godkväll alla läsare där ute. Jag har precis tagit en varm dusch efter att ha kommit hem från kvällsträningen. Det gick bra idag. Det var riktigt skönt att träna och få ta ut sig såhär innan läggdags. Dock kände jag av min frånvaro från förra veckans träning (jag var tvungen att plugga istället..) i och med att jag inte var så säker i koreografin som jag hade kunnat vara. Det är svårt att snappa upp alla nya steg då man inte fått en genomgång på dem, men ack så bra träning.

Jag ska alldeles strax gå och lägga mig. Jag börjar tidigt imorgon, redan 08.20. Sedan har jag ridning nästan direkt efter skolan. Jag har by the way börjat planera en massa saker som jag vill göra efter studenten. Aouh vad grymt det kommer att bli! Med en stark vilja och motivation kan man göra allt och jag vet att jag kommer att kunna göra allt jag vill, bara jag lägger manken till. Man lever bara en gång. Eftersom att jag vet hur mycket jag kommer att leva livet efter studenten så ser jag verkligen fram emot att sätta mig vid skolbänken igen efter ett år off from school. Just nu bankar mitt hjärta hårdare för Handels, men jag vet också att jag kommer hinna ändra mig både en och två gånger. Kanske går jag och blir läkare i alla fall?

För övrigt känner jag att mitt ansikte blossar upp i en osmakligt röd färg i samband med att jag ser mitt fruktansvärt osmakliga bloggnamn framför nyllet. Hur kunde jag vara så dum att döpa min blogg till Gulligamaandyy? Pinsamt rent ut sagt tycker jag att det är. I alla fall kan jag inte göra något åt saken nu, men jag är medveten om att ni som läst den här bloggen mer än en gång dömer mig inte utefter bloggens namn, utan dess innehåll. Tack för det!

Kommentarer
Postat av: Johanna

Jag har läst din blogg så länge att jag inte tänker på namnet längre, hehe. men det är charmigt.

tex min hotmail (msn) har jag haft sen jag var typ 10-12 år, idag är jag 18. å den är ju inte lite töntig. har inte orkat byta, men vem bryr sig lixom? :P

det är bara att tuta och köra!

och tack för att du är en sådan stor inspirationskälla :) du har hjälpt mig enormt.

2008-10-15 @ 14:58:15
Postat av: Mandy

Haha, åh vad underbart! Det är likadant för mig, varje gång någon frågar om min msn blir jag röd likt en tomat. Men å andra sidan, visst är det charmigt också.



Vad glad jag blir, tack själv för att du fortsätter att läsa bloggen! :)

2008-10-16 @ 14:05:05
URL: http://gulligamaandyy.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0