Gråt inte över spilld mjölk, Amanda!

Dagen innan prov har man inte mycket att hurra för alltså. Jag tog i alla fall en paus och gick ner till stallet för att rida, men nu är jag hemma igen. Jag har fått en riktigt dålig vana, nämligen att jag dagen innan prov känner att jag har glömt bort allting vilket inom kort urartas till en panikångestattack som heter duga. Givetvis har det aldrig stämt hittills, men jag hatar den här känslan av att jag borde ha pluggat mer igår och att jag aldrig skulle ha tagit den där extra sovmorgonen eller powernapen.

Jag stör mig något otroligt mycket på när jag själv samt människor omkring mig gråter över spilld mjölk (möjligtvis är det för att jag är medveten om hur ofta jag själv gör det.) Men frågan man bör ställa sig är: Vad kan jag göra idag åt att jag inte pluggade så mycket som jag velat igår? Svaret är ingenting mer än att göra det bästa av situationen idag. Men spola tillbaka tiden kan jag inte göra.

Michael, om du läser det här: Förlåt för att jag har varit en flickvän under all kritik idag. Jag blir tamejfan en helt annan person då jag är stressad. Ingen man vill tampas med där inte. Jag ska unna mig så gott som en helt pluggfri helg med min baby från och med imorgon natt. Var det någon som sa att jag har prov i tyska på måndag?

Och för er som höjer på ögonbrynen, min pojkvän brukar ibland gå in här och översätta texterna på google translate (därav den lilla texten till honom på svenska), är det inte gulligt? :)


Kramar från bitterheten personifierad! Idag i alla fall.. suck!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0