Fredag

Godmorgon!..

Jag ska alldeles strax åka till skolan. Jag börjar egentligen inte förrän klockan nio, men jag och min grupp som ska redovisa har bestämt att vi ska ses 30 minuter tidigare för att förbereda allt. Jag hoppas verkligen att våra planer kommer att fungera i praktiken, då kommer det att bli så bra. På eftermiddagen har vi kickboxning på idrotten och det ska bli så skönt att ta ut mig så hårt och liksom rensa ut all stress, som jag alltid gör då jag tränar, och sedan bara andas lugnt igen eftersom att höstlovet startat!

Därefter blir det en lång varm dusch samt så ska vi basta. Jag hade planerat att sola solarium (det finns jättebra i våra omklädningsrum) eftersom att jag åker på måndag morgon, men jag struntar i det den här gången. Jag vill istället sola inför min födelsedag då jag kommer hem igen.

Därefter ska jag åka och möta mami och så hoppas jag på att affärerna har fått in en massa fint. Jag vill framför allt ha kjolar, en massa söta kjolar som ska sitta på midjan och vara lite vida. Sådär härligt flickigt! På söndag ska jag förresten äntligen jobba. Jag slår vad om att jag kommer hitta en massa fint på Salt jag vill ha. Älskar personalrabatt! :) I och med att jag inte har någon dansträning på kvällen så kände jag att lite extra pengar alltid sitter fint, och jag har saknat mitt jobb.

Nu måste jag åka. Hoppas att ni får en trevlig fredag och sedan en bra start på lovet. Vi hörs senare! =)

Kommentarer
Postat av: Carolina

Jag tänkte bara fråga :) tänkte du ta och njuta av lovet nu, eller blir det mkt plugg? den här helgen är hyfsat lugn eller?



själv är jag så inne i skolan nu att det inte riktigt känns som om jag bara kmr kunna lägga ner, men jag funtar på om det är bäst att ta några dagar nu som är totalt fria från plugg och sen ta upp det i mitten på nästa vecka och försöka göra klart alla arbeten osv..



ha en bra dag!

2008-10-24 @ 08:42:18
Postat av: alva

Hellu, ( :

Undrar om du är intresserad av att få en bloggdesign för 45:- , halva priset!

Isåfall kan ju ju höra av dig till mig ( ;

Hoppas du får en trevlig helg.

Kram,

2008-10-24 @ 17:36:34
URL: http://alvvs.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0