En underbar känsla

 

Hej alla fina läsare. Ens förhållande kan inte alltid gå som en dans på rosor, och ikväll har det varit lite ostadigt för mig och min pojkvän. Men istället för att gå och lägga oss ledsna och arga så har vi pratat länge nu och rett ut allt. Känslan efteråt är verkligen gudomlig och jag känner mig som förälskad på nytt. Det värsta man kan göra är att gå och lägga sig oense och besvikna på varandra. Ofta kommer det fram, då man verkligen försöker reda ut problemet, att man egentligen tänker likadant, bara att man ibland har svårt att få fram det på rätt sätt.

Nu ska jag i alla fall gå tillbaka till tyskan, det var omöjligt att koncentrera mig där ett tag. Men nu mår jag jättebra igen, tack för allt älskling. Imorgon är det fredag! Jag har en del inplanerat som jag inte vill ta upp i bloggen av privata skäl, men sedan har jag planerat att baka. Jag blev inspirerad av Jing som hade gjort det igår, och den enda dagen jag kan tänkas hinna med det är fredagar så imorgon blir det bullbakning! Det kommer säkerligen någon liten prinsessa och hjälper mig skulle jag tro. :)


Jag bad min älskling om ett leende och titta vilket fint jag fick, haha thanks babe! :)

Kommentarer
Postat av: caro

Vad otroligt söta ni verkar vara!

Och jag kan bara hålla med, det finns inget värre än att gå o lägga sig efter ett olöst bråk, då är det mycket bättre att prata ut allt på direkten! :)



kram

2008-10-18 @ 20:10:42
URL: http://car0.blogg.se/
Postat av: Mandy

Caro: Tack :) Verkligen, så sant som det är sagt.

2008-10-18 @ 20:33:04
URL: http://gulligamaandyy.blogg.se/
Postat av: Cookie - Alexandra, KAKHUSET

Söta bilder på er!



/en som vet hur det är att leva i distansförhållande

2008-10-19 @ 17:20:53
URL: http://www.metrobloggen.se/kakhuset

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0