En okej måndag, so far.

Hello guys!

Vad roligt
att ni bara blir fler och fler som läser där ute. För er som är nyfikna har jag för en gångs skull svarat på hur många läsare jag har varje dag i några kommentarer i föregående inlägg. Så ta er en titt ni som är nyfikna. :)

Dagen idag
har varit bra. Skolan gick smärtfritt och jag känner mig på bra humör, förutom att jag saknar min pojkvän såklart. Men jag kommer ju att spendera måndag-fredag i Milano på mitt höstlov som är om exakt två veckor. Varje gång jag går in i mitt rum så känner jag hans doft i hela mitt rum, speciellt på min kudde. Att få somna med hans doft på kudden är underbart då jag inte har någon möjlighet att sova med honom.

Nu ska jag alldeles strax äta en tidig middag eftersom att jag är så hungrig. Pappa håller på och lagar ungsbakad potatis och entrecôte, yummie! Sedan ska jag sätta igång med allt plugg och även unna mig en paus ikväll framför tvn och en stor skål med chips eller popcorn. Det får bli denna halvtråkiga måndagens höjdpunkt.

Vi hörs lite senare, och glöm inte att det alltid är välkommet att komma med kommentarer om ni har några frågor eller vill att jag ska ta upp något speciellt i bloggen. Vad jag har fått höra av er läsare så är jag väldigt duktig på att svara på kommentarer. :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0