Det fattades bara att det skulle bli såhär, fan!

Hej på er..

Det enda roliga idag är att det är min namnsdag idag, vilket innebär lite presenter i små gulliga förpackningar.
Men vet ni vad som har hänt? Jag har blivit sjuk. Med sjuk menar jag inte en liten förkylning som ses som en möjlighet för lite extra sympati, utan jag har alldeles för hög feber, ansiktet har svullnat upp och huvudet exploderar vilken minut som helst. Halsen är nog dubbelt så tjock invändigt som i vanliga fall och det gör så ont. Jag kan inte ens lägga mig i sängen för att vila eller sova, huvudvärken är för omfattande.

Med tanke på att bihålorna värker och förkylningen är påtaglig börjar jag tro att en bihålsinflammation har brutit ut. Personligen börjar jag skaka som ett asplöv bara jag tänker på det. Jag har haft bihålsinflammation en gång tidigare, och det var då jag var vid Franska Rivieran sommaren 07. Jag har aldrig mått så dåligt i hela mitt liv. 9 alvedon om dagen tog jag om jag inte minns fel. Det är maxintaget för min vikt. För att ens orka mig upp ur sängen var jag tvungen att ta två alvedon 45 minuter innan. Det var tortyr på hög nivå.

Mamma försöker trösta mig med att det säkert blir bättre med lite miljöombyte och då jag är i Michaels armar igen. Problemet är att jag inte vet hur jag ska orka ta mig upp ur sängen imorgon bitti klockan sju, eller hur jag överhuvudtaget kommer att klara flygresan. Ni förstår att det ska mycket till för att jag ska överväga att avboka resan, men just nu är det svårt att se någon annan utväg. Och jag är så jävla ledsen. :( Fan att den här skiten skulle komma nu..

Hjälp mig att hålla alla tummar ni har för att ett mirakel sker och att jag vaknar frisk imorgon. I alla fall bättre än vad jag mår just nu..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0