Dagens höjdpunkt!

Hej! Nyligen hemkommen från en riktig seg resursdag i skolan. Riksarkivet hade kunnat bli så intressant om vi hade haft en bättre guide. Sedan då det redan är så kallt ute var det ingen höjdare att befinna sig ca 20 meter under jord i en temperatur som är rätt omänsklig.. Men då det alltid är bra att få närvaro så åt jag en lunch med tjejerna och gick sedan på filmvisningen som även den rörde historieämnet. Vi var fem elever där.. inte illa.

Nu ska jag alldeles strax göra mig iordning för att gå ner till stallet och rida. Det är alltid så jobbigt att rida i det här skitvädret. Inte för att vi rider utomhus men sadlarna blir blöta på vägen till ridhuset och min kropp är frusen och därmed kommer musklerna igång alldeles för sent. Då jag kommer hem ska jag direkt sätta igång med allt plugg. Jag känner att en ångestattack väntar, så här mycket plugg får man bara inte ha.

Jag hatar känslan av att ha så mycket plugg att man inte bara kan koncentrera sig på endast en läxa, utan man gör flera stycken samtidigt för att försöka hinna med alla. Istället får man knappt ingenting gjort alls.. Men idol och/eller top model ska jag i alla fall se ikväll med godsaker därtill. Det, och att få prata med Michael, får bli dagens höjdpunkt.

På återseende mina vänner!

Kommentarer
Postat av: Anonym

vad är det för läxor du har tex? hur många?..

2008-10-01 @ 16:05:21
Postat av: Anonym

använd sadelskydd och klä på dig ordentligt, 2 små tips bara :)och så långt är det väl inte till ridhuset ?eller..:P

2008-10-01 @ 19:17:41
Postat av: Mandy

Anonym 1: Småläxor har jag så många till varje dag att jag har tappat räkningen. Sedan har jag ett stort historiearbete (en akademisk uppsats inklusive presentation), jag ska läsa en bok på engelska om Siddharta och sedan skriva en analys om den. Jag ska läsa en tyskabok, jag har ett tyskaprov och ett filosofiprov. Det här är de läxor jag har, om jag bortser från de lite mindre läxorna, till början av nästa vecka.



Anonym 2: Nej det har du rätt i, det var inte så farligt heller. Det känns alltid mycket jobbigare bara då man ligger hemma i en varm säng och sedan måste ta sig till stallet i regnvädret.

2008-10-01 @ 22:10:52
URL: http://gulligamaandyy.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0