Alla rätt på mitt prov i matematik C! :)

 


Som jag skrev i föregående inlägg har jag varit omänskligt trött idag. Då jag kom hem från skolan slängde jag mig i sängen och sov i tre timmar. Jag vaknade klockan fem med en suck för att jag var medveten om att jag precis missat första lektionen på Stockholms universitet. Men det är inte mycket att göra. Jag får knata dit vid nästa tillfälle istället och hoppas att jag inte halkat efter för mycket.

Jag blev i alla fall riktigt glad idag då vi fick tillbaka provet i matte C. Det är alltid farligt att "gå ut" och hävda att provet var enkelt och allt vad det nu var. Men i och med att jag fick alla rätt på provet så hade jag någonstans rätt att göra det. Gud vad glad jag är! Ibland blir jag så besviken på mina föräldrar bara. Då jag berättade det för dem sa de bara "Vad bra gjort Amanda, men det visste du väl att du skulle få?" Det är liksom inte jag som tar för givet att jag ska få än det ena än det andra. Visst, man är medveten om vilka ämnen som man är starkare respektive svagare i, men inte hade jag för min vildaste fantasi kunnat tro att jag skulle spika provet. Något litet slarvfel brukar alltid tillkomma. Det är tråkigt att aldrig få se dem bli överraskade och ge mig en varm kram av stolthet. Redan då jag gick och skrev mitt prov så visste de att jag skulle få det här resultatet. Det fanns liksom inget annat för dem.

 

Kommentarer
Postat av: josefinah

snygg header :)

2008-10-02 @ 19:45:11
URL: http://josefinaholmstrom.blogg.se/
Postat av: Astrid

Hej! Har läst din blogg väldigt länge men brukar aldrig riktigt ta mig för att kommentera! Ville bara säga att jag verkligen gillar din blogg och jag känner igen mig själv så sjukt mycket i dig (eller iaf det man kan läsa om dig i bloggen) Jag har också föräldrar med väldigt höga krav på mig, jag vet precis hur det är att få ett "okej vad bra" som svar när man berättar om sina betyg. Själv satsar jag likt dig i skolan och har mvg i alla ämnen. Jag dansar också 10 ggr/veckan och satsar mycket på det så jag vet vad det vill säga att ha höga krav på sig själv och aldrig rikgit kunna va helt utvilad utan alltid ha 1000 saker att göra på listan.

Måste bara säga att jag är imponerad av dig och gillar verkligen din blogg! Jag vet vilket slit som ligger bakom alla dina mvg:n och jag ser dig som en förebild och otroligt smart tjej :)



Enda skillnaden på dig och mig är väl att jag är ett år yngre, bor i en annan stad och tyvärr inte har en snygging till pojkvän i milano... ;) (även om jag likt dig älskar italien och är där på sommrarna)



Ta hand om dig / Astrid

2008-10-02 @ 20:30:57
Postat av: Mandy

Josefinah: Visst är den fin! nytt08.blogg.se har gjort den =)



Astrid: Åh, jag skulle bara vilja träffa dig i verkligheten och krama om dig! Tusen tack för alla fina ord. Det är alltid lika speciellt att få höra om er läsares liv och i flera fall komma till insikt om att ni är några stycken som lever under liknande omständigheter som jag själv. Jag är säker på att ett samtal med er skulle ge mig lika mycket som ni skriver att min blogg ger er. Fortsätt gärna att kommentera och höra av dig då du känner för det. Att få ha lite kontakt med er läsare är det bästa med att ha en offentlig blogg.

2008-10-02 @ 20:52:16
URL: http://gulligamaandyy.blogg.se/
Postat av: Astrid

Oj vilket snabbt svar, sånt gör ju att man blir mer sugen på att kommentera också!

Kommer absolut att fortsätta läsa din blogg och ska även försöka bli lite bättre på att kommentera :)

2008-10-02 @ 21:04:29
Postat av: Anonym

ÖÖÖÖÖVERDRIV

2008-10-04 @ 15:35:40

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0