13 timmars sömn!

Hejhopp!

Jag har haft en gudomlig sömn inatt. Jag somnade strax innan halv tio, så fort jag lagt huvudet på kudden, och vaknade pigg och utvilad halv elva då en glad pappa väckte mig. Tisdagar utan prov är bäst! Då börjar jag nämligen inte förrän 12.35. Jag tror att jag och pappa ska åka och äta lunch tillsammans innan jag börjar.

Efter en sådan här bra start på dagen kan jag inte förstå varför man inte unnar sig så här mycket sömn oftare. Visserligen går det inte alltid då man har plugg och träningar till sent på kvällen och sedan börjar alldeles för tidigt på morgonen. Men en dag i veckan i alla fall ska jag ligga på runt 12 timmars sömn. Det är som rena rama skönhetsbehandlingen.

Planerna för dagen är två lektioner i skolan, därefter måste jag åka och köpa en bok på hemvägen. Därefter hem och plugga historia. Tjugo i nio ikväll börjar min dansträning vilket lär bli dagens höjdpunkt. Inte en jätterolig tisdag, men vad gör det då jag känner mig född på nytt tack vare all positiv energi som sprudlar inom mig just nu? :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0