Svar på era frågor del 3!

Jag undrar, vill du bli en stor bloggare? Som typ blondinbella och kenza? Skulle du isåfall vilja synas i media så mycket som blondinbella gör?
Jag vill absolut få fler läsare till min blogg. Men att bli lika stor som Bella eller Kenza är min mardröm. Jag skulle aldrig kunna sova lugnt på nätterna medveten om att skolan tar stryk på grund av en blogg. Men att få alla dessa möjligheter som de får med deras "kändisskap" skulle jag såklart inte tacka nej till. Men väger jag fördelarna gentemot nackdelarna ser jag hellre att min blogg stannar som den är nu, snarare än att den växer och blir en av Sveriges största  - med allt vad det innebär.

1. Hur var du i högstadiet? var du den tysta pluggisen eller den coola snygga tjejen?
Jag har alltid satsat på skolan. Men eftersom att de bra betygen kom ganska enkelt i grundskolan - utan att låta för skrytsam, (inte på grund av att de inte hade några krav på oss elever utan för att de höll nivån till de som var lite svagare i skolan), så var jag inte direkt någon "plugghäst" utan jag satsade på skolan och fick bra betyg men hade forfarande mycket vänner och det sociala livet. I nian då jag började gå på klubbfester och byta bekantskapskrets från Solna till innerstan blev jag ett samtalsämne för de flesta. Ingen vågade säga något till mig personligen men jag fick istället höra allt från de få vänner som jag än idag har kvar från högstadiet. Lyckligtvis, vilket jag är väldigt stolt över, tog jag allt prat om mig som något positivt och de som snackade mest skit om mig, om mina nya vänner och Lyxpiraya som på den tiden var betydligt mer "inne" än vad det blev på senare år, kom fram till mig när ingen annan hörde och frågade om jag inte kunde ta med dem till alla fester. Det var det bästa tecknet jag kunde få på att allt bara handlade om avundsjuka!

2. Har du haft någon "vild" period under din uppväxt?
Vild och vild vet jag inte. Men i nian gick jag från tjejen som hängde mest i stallet (få ingen töntbild av mig nu, haha!) till att springa på klubbfest efter klubbfest i små kläder, njöt av all uppmärksamhet från killar och lekte att jag var äldre än jag var. Men eftersom att jag inte drack någon som helst alkohol under den här tiden i mitt liv, fortfarande var oskuld samt väldigt oskyldig i många avseenden känns det svårt att kalla den perioden för vild.

3. Du säger att du är rätt strängt hållen av dina föräldrar, på vilket sätt och hur hanterar du det? (känner igen mig på den punkten nämligen)
Några punkter som inte känns för privata att dela med mig av är att jag aldrig får åka kommunalt själv på kvällen. Mina föräldrar hämtar mig från alla fester jag är på, om jag inte sover hos någon kompis. De har höga krav på mig främst i min skolgång där de vill vara med och bestämma vad jag ska göra nu och i framtiden. De vill alltid veta vilka fester jag går på samt så får jag inte träffa vilka killar som helst. Framför allt inte killar som de inte har träffat. Jag får absolut inte sova hos vem som helst. Det är nog krav som de flesta föräldrar har men mina föräldrar ger sig inte utan håller på dem stenhårt, vilket ofta är ovanligt bland föräldrar och rebelliska ungdomar. Jag påminner alltid mina föräldrar om att de ska leva sitt liv, och jag ska leva mitt. Detta gäller då min skolgång främst. Men då det gäller hur strängt hållen jag är, är det svårt att göra så mycket i och med att jag respekterar deras uppfostring till 100%. Jag är otroligt tacksam över att ha föräldrar som bryr sig om mig som om jag verkligen är deras allt. Jag har alldeles för många gånger fått erfara vänner som har föräldrar som inte bryr sig speciellt mycket om dem- i alla fall utåt sett - det jag har sett med egna ögon. 

4. Hur tror du att andra uppfattar dig? tror du att din självsäkerhet ibland tas som självgodhet?
Jag tror absolut att många tycker att jag är självgod på grund av mitt höga självförtroende, men faktum är att detta är mest förekommande i bloggen. När läsare sedan träffar mig i verkligheten blir de ofta förvånade över hur ödmjuk och genuin jag är. Men absolut, då det kommer till saker som rör min skolgång eller kanske utseende så har jag väldigt bra självförtroende och det finns folk som jag vet stör sig på detta. Men det är även människor som själva är självgoda då det kommer till saker som de har bra självförtroende i. Man får hitta en balans helt enkelt.

5. Du verkar ha så många vänner, hur hinner du hålla kontakten med alla och hur har du träffat dem?
Detta togs även upp på min födelsedagsmiddag där jag fick höra i ett tal där jag är den bästa på att behålla alla mina vänner. Dels har jag väldigt lätt för att träffa nya människor. Träffar jag en person jag får förtroende för och som är skön öppnar jag mig totalt för den personen. Efter en kväll känns det som att personen kan allt om mig och det brukar bidra till att många människor känner samma förtoende för mig. Jag är inte personen som tillhör något speciellt gäng och har en "bästis". Jag har en massa kompisar med ett litet gäng tjejer och killar som jag litar på mer än andra. Jag tror att jag är duktig på att förklara för mina vänner hur mycket de betyder för mig. Men annars får du nog fråga dem vad som gör att vi behåller kontakten eller varför jag har så många vänner. Det är svårt för mig att svara på.

6. Skulle du säga att du har många människor i ditt liv som du litar på till 100% ?
Jag har inte många som jag litar på till 100%. Men däremot har jag många människor som jag litar på så pass mycket att jag kan öppna mig om nästan allt till dem.

7. Dricker du alkohol för att det är gott eller för att du vill bli full?
Jag ska vara helt ärlig då jag svarar på den här frågan. Jag är en nybliven 18åring, skulle jag dricka alkohol enbart för att jag tycker att det är gott så har min utveckling gått orealistiskt snabbt. Absolut, får jag dricka en god champagne eller ett glas amaronevin så kan jag luta mig tillbaka och dricka utan att vilja ha någon effekt utan bara dricka för smakens skull. MEN, de gånger jag dricker  så vill jag självklart få en effekt. Man vill glömma lite problem man har i livet et cetera. Det ska ingen sticka under stol med då man är arton år gammal. Att kunna erkänna detta gör genast att man skiljer sig från de fjortonåringar som skriker att de vill ha ett glas vin för att det är sååååå gott.

8. Hur gammal var du när du "började dricka" och hur var din första fylla? vilken ålder?
Det var nyårsafton, minns dock inte vilket år det var. Men jag blev bjuden på en massa champagne av trevliga äldre killar som jag tyckte var jättecoola för att de pluggade på Handels och inte var några dräggkillar, utan smickrade oss småtjejer. I alla fall tålde min kropp inte så mycket på den tiden och då jag började tappa glas och tyckte att det var jättepinsamt då de bara slank ur handen blev jag jätterädd att mina föräldrar skulle märka något - vilket de såklart gjorde för er som undrar. Satan vilket liv det blev efter den nyårsaftonen! Inte minst eftersom att jag sagt att vi skulle fira nyår hos en av mina barndomskompisar fem minuter från där jag bor och istället hittade de oss efter flera timmar på en privatfest på Karlavägen.

9.Har du några förebilder?
Mina föräldrar. Sedan har jag olika förebilder då det gäller olika saker. Då det kommer till utseende har jag olika personer beroende på vad det gäller. Då det gäller skolprestation har jag en annan förebild och så vidare. Men mina förebilder är i dagsläget, förutom Adriana Lima, personer som jag känner.

10. Vilka är dina favorit Tv serier?
Top model, Nanny, Sex and the city och Beverly Hills. Det är alltså repriser i dagsläget som gäller.

2. Ångrar du VRG?
Absolut inte. Jag ville gå bland de bästa, mest målmedvetna och ambitiösa och det gör jag nu. Men det är mycket plugg och i perioder som nu, då man inte har mycket till socialt liv, känner jag att en av de bästa tiderna i mitt liv går förlorade i samband med allt pluggande varje kväll. Men riktigt så tragiskt är det ju inte. Jag älskar skolan och det mesta runtomkring. Skolan har ett enormt gott rykte och det märkte jag inte minst på Sacomässan som jag var på idag där man får ställa frågor till personer som företräder olika universitet.

3. Vad vill du plugga vidare till?
Som det ser ut nu vill jag, eller snarare ska jag, gå på Handels. Där pluggar jag ekonomi samt tar en Master examen. Vilken inriktning det blir vet jag ännu inte.


Kommentarer
Postat av: Anonym

mina frågor är inte med ....:(

2008-11-21 @ 18:58:04
Postat av: Mandy

Oj då, då har jag missat dina frågor. Vilka var det?

2008-11-21 @ 19:25:57
URL: http://gulligamaandyy.blogg.se/
Postat av: Anonym

hur pass bra kontakt har du med felicia och matilda..?

dom som även hannah & lundmark hängde med typ 06? PUSS



så börja nu med dina svar :D



2008-11-18 @ 19:58:35

Postat av: :D :D :D

Du kanske vet vad The Hills är`? ;) du hinner inte watcha tvn vbet jag, typ inge alls..men har du nångång sett ett avsnitt? eller tycker du isf det är för ytligt? kolla på bilder av hillstjejerna (googla elr vadsomhelst)

och rada upp följande namn i ordning vad gäller vilket utseende du mest uppskattar samt beundrar (A) :



Stephanie (spencers bror), Lauren ("L.C"), Lauren ("Lo"), Audrina, Heidi, Whitney



tack! puss <3<3



ni andra läsare får jättegärna oxå göra detta ;) jag antar att de flesta ser programmet "realityserien" men frågan e hur mkt vi älskar det och varför? och vilken karaktär som är mest "efterfrågad" i just dina ögon?



2008-11-21 @ 19:36:31
Postat av: Anonym

Jag har en idé.

Den kan vara givande för dig och intressant för oss anda :)



Kan inte du skriva ett inlägg, där rubriken är: Hur hittade du hit eller/ Hur fann DU min blogg?



Och sen får läsarna svara ,välja ett alternativ av;



1. Du gav mig blogg adressen

2. Såg den stå på PA, FB, eller annat.

3. Msn (det betyder då att personen i fråga "känner" dig mer eller mindre..)

4. en kompis tipsade om din blog

5. Kom bara hit av en slump, sedan stannade jag

6. Annat, i så fall , vad/hur?



Läsarna får svara i det nummer som stämmer ;)

2008-11-21 @ 19:45:36
Postat av: Klara

Jag såg dig på saco-mässan idag :)

Du är jättesöt ! :)

2008-11-21 @ 21:37:04
Postat av: a

Skönt att höra att det finns fler som har så stränga föräldrar. Mina har exakt samma åsikter som dina! Dock hatar jag det..

2008-11-23 @ 08:08:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0