Ni är bäst, så enkelt är det!

I över femton minuter har jag suttit här och försökt finna ord för att förklara min tacksamhet till er läsare som skrev kommentarer till mitt föregående inlägg. Men faktum är att orden liksom inte räcker till. Jag visste inte att det fanns människor som er. Tjejer är så otroligt duktiga på att såra. - På att göra allt som står i deras makt, (jag skriver deras då jag innerligt hoppas och tror att jag inte räknas till en av dem), för att visa sig i bättre dager gentemot sina tjejkompisar och tjejer överlag i deras omgivning.

Speciellt Yasmines kommentar gick rakt in i mitt hjärta. Hennes fina ord orsakade ett par tårar rullandes ner för mina kinder. Jag visade till och med kommentaren för min mamma, som i vanliga fall inte läser min blogg. Min blogg har gått från att endast spegla 1% av mitt liv, till att i alla fall spegla betydligt mer än så. Genom inblickarna ni får i mitt liv, samt mina innersta tankar i mångt och mycket, har ni lärt känna den Amanda som jag stolt låter er lära känna - om än via en datorskärm. Ni får mig att vilja öppna mig mer och mer, för ni mottager mina tankar med den varmaste omfamningen.

Jag vill behålla den här fina kontakten med er läsare. På samma sätt som ni ser mig som en källa till kraft och inspiration, ger ni mig den kraft jag behöver för att orka vara den jag är, vilket inte alltid är det allra lättaste. Men med er hjälp klarar jag det, och så vill jag att det ska förbli.
 




Kommentarer
Postat av: Felicia

hej! är en tjej på 19 höstar som precis hittat hit. jag kikade igenom bloggen lite och har aldrig sett något liknande! vilken tjej tyckte jag! skriv upp att jag tänker fortsätta att följa dina inlägg från och med idag!=) men en sak saknar jag:( kläder!

tror du skulle få många fler läsare om du började med att lägga upp dagens klädsel eller liknande. för vilka tjejer gillar inte kläder?! du säger att du inte har någon modeblogg, men dem få bilder jag sett på din "outfit" är oemotstondliga! du har sjukt snygg stil när du klär dig! även fast du så bara har slapp-kläder blir man inspirerad! och när du nu skriver blogg som du gör, så tar läsarna dig som sin förebild, och vem vill inte inspireras av sin förebild?(; älskar redan din blogg för övrigt, men som sagt, kläder baby, kläder! ett av tjejers största intresse, håller du inte med mig? och hur lång tid kan ta de ta att klicka ett foto på sin outfit för dagen, om du jämnför hur lång tid det tar att skriva ett inlägg? fråga dina läsare själv, så tror jag knappast inte någon skulle sluta läsa! snarare TVÄRT OM!;D puss på finaste!:*

2008-11-04 @ 18:09:00

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0