Åter igen kan jag andas ut.

Hjärta.









Hej alla vackra läsare där ute.

Anledningen till att jag inte har uppdaterat speciellt mycket den senaste tiden är för att jag har mått väldigt dåligt.
Psykiskt till att börja med. Jag och Michael har haft det otroligt jobbigt i vårt förhållande. Trots att vi är helt galna i varandra tär långdistansen på en mer än vad ni som aldrig har haft ett distansförhållande någonsin kan förstå. Det krävs väldigt starka känslor för en annan person, för att man ska kunna utsätta sig själv för det lidande som tillkommer ett distansförhållande. Det positiva är att det är ett bevis för hur mycket vi älskar varandra. Det är alltså ingenting som någon av oss behöver tvivla på. I alla fall var det alldeles för nära att vi bara avslutade allt som vi har byggt upp under snart fyra månader. Natten till idag var en av de värsta jag har varit med om. Inatt fick jag verkligen känna på uttrycket att gråta tills man inte har några tårar kvar.

Jag var så säker på att det var slut, det fanns ingenting mer att göra. Men idag har vi pratat och pratat och det var länge sedan jag kände mig såhär lycklig. Såhär kär har jag aldrig varit. Alla problem som vi har haft är lösta och den vidriga klumpen som vägrat försvinna från mitt bröst är äntligen som upplöst.

De många timmarna utan sömn har gjort mig sjuk igen. Febern stiger hela tiden och halsen är totalt uppsvullen. Inte kan jag sova heller för jag har ett matteprov att plugga till. Det blev inte mycket plugg igår om man säger så. En vidrig helg det här, men nu då allt är löst med min prins struntar jag i att jag sitter ensam hemma en lördag med ansiktet i en mattebok.

Jag har redan börjat planera utgångarna för nästa helg så jag får helt enkelt leva på det i en vecka! Sedan har jag ju hela tiden förstått att jag inte kommer kunna gå ut varje helg. Genom att börja på VRG har man liksom uteslutit det livet för länge sedan. Men eftersom att jag älskar att festa och kröka med mina vänner så kommer jag givetvis att gå ut så ofta jag kan, räkna inte bort mig bara för att jag råkar vara en skolnörd!

För övrigt ser jag fram emot tre timmar hård träning på dansen imorgon. På jazzen kör vi en Moulin rouge koreografi igen, med alldeles för mycket porr skulle många av er tycka men satan vad vi dansare älskar det! Vi tjejer har med kvinnokroppen fått så otroligt mycket vackert och sexigt, så varför inte spela lite på det då vi ändå bara är tjejer som tittar? :)




Kommentarer
Postat av: Anonym

vad köpte du kläningen? :)

2008-11-16 @ 11:29:36
Postat av: Mandy

Tro det eller ej men klänningen är från den gamla butiken Scala! Jag var runt över hela Stockholm kändes det som men jag hittade ingen klänning med den perfekta balansen på sexighet och elegans. Klänningar är ofta antingen eller. Men på Scala går klänningarna emot den svenska mentaliteten tycker jag och där hittade jag flertalet klänningar som jag fastnade för. Riktiga festklänningar helt enkelt!

2008-11-16 @ 14:43:15
URL: http://gulligamaandyy.blogg.se/
Postat av: Anonym

Vad har du för vinterjacka när det är riktigt riktigt kallt ute?

2008-11-16 @ 17:54:39
Postat av: Anonym

Alltid så himla fina rosett-diadem! Var köper du de?

2008-11-16 @ 18:20:09
Postat av: Mandy

Jag satt precis och tänkte på hur otroligt många jackor och kappor jag har. Men ingen av dem är sådär jättevarmt som klarar en riktig kall vinter. Det måste absolut införskaffas!



Det svarta är köpt på Åhlens! =)

2008-11-16 @ 22:01:55
URL: http://gulligamaandyy.blogg.se/
Postat av: Sara

Som du vet, vet jag precis vad du pratar om med distansen... ;)

Men kontakt, kontakt och åter kontakt löser det mesta. Att hela tiden få den andra att förstå att man är dödskär, att man är totalt trogen och tänker på den andra hela tiden! Distans = tvivel. Men ni löser allt!!

Kramar

2008-11-18 @ 09:22:13
URL: http://kahlaus.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0