Gårdagen i text och bilder!

Hej! Gud vilken rolig kväll i hade igår! Kims familj hade ordnat det maffigaste halloweenfirandet jag någonsin sett. Det var som hämtat från en amerikansk film med människor överallt - småbarn som vuxna, en massa god mat och dricka, halloweeninredning inkluderat stora prydnadsgubbar samt en spökrunda med läskigt golv, ljud samt spöken - både levande och materiella. Jag var något otroligt imponerad över deras jobb. Huset var helt upplyst av lampor och på grannhuset var det storbild med musiktext/film. Trots att jag var polis så var jag en väldigt omtyckt polis under kvällen, ingen snutjävel här inte!

De hade även hyrt in en dj och hade två dansgolv där det dansandes för fullt. Riktigt roligt var det. Efter många timmar bestämde jag och Anna att sussa hemma hos mig trots allt, så då kom mina snälla föräldrar och hämtade oss.

För ett tag sedan åkte Anna och nu ska jag sätta igång med pluggandet. Tanken var att jag och mamma skulle leta efter födelsedagsklänning idag, men det finns det ingne tid till. Idag är det plugg och en gnutta ångest för fulla muggar. Men nu är det november och jullovet närmar sig med stormsteg. Ingen längtar så mycket som jag gör.

Första delen bilder från kvällen, resterande kommer lite senare!











En massa bilder väntar ... :)

Later!

Kommentarer
Postat av: dena

såg riktigt grymt ut!

2008-11-02 @ 13:35:45
URL: http://denahoo.blogg.se/
Postat av: Nannaah

Härliga bilder! :D

2008-11-02 @ 13:47:42
URL: http://nannaahs.blogg.se/
Postat av: Kenza

tack så hemskt mycket för din fina kommentar :)



kram!

2008-11-02 @ 14:40:15
URL: http://KENZAS.se
Postat av: Loo - Veckansblogg?

Vad tycks om min outfit som jag hade igår?

2008-11-02 @ 15:30:25
URL: http://loem.blogg.se/
Postat av: Jossan

gud vad häftigt!

2008-11-02 @ 15:44:41

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0