Julen närmar sig med stormsteg!



Hej på er mina läsare!

Det var välbehövligt för mig att ta en liten paus från bloggandet den här helgen.
Igår var jag jätteledsen och nere på grund av att jag blivit sjuk då jag och Hanna bestämt att vi skulle gå ut tillsammans. Inte nog med det kunde jag inte heller trotsa förkylningen för att jag hade alldeles för mycket att plugga, och även om man inte får speciellt mycket plugg gjort en lördagkväll så kunde jag inte gå ut för att jag ändå inte skulle kunna njuta fullt ut och bara koppla av. Jag började fundera på vart mitt liv tagit vägen, och som vanligt då man tänker för mycket då man är ensam och inte kan få perspektiv på saker och ting från någon annan blev allt en stor överdrift. Jag menar, jag fyllde 18 år för två veckor sedan, då kan jag inte redan nu få ångest för att jag aldrig går ut. 

I alla fall var jag på julkonsert i en jättemysig kyrka på Östermalm som jag inte vet vad den heter. Min bror var bland annat med och sjöng i en gospelkör och det var härligt att få lite julkänsla. Dr Alban var även med och gjorde det hela lite modernare. Det var en cool mix med hans rap och gospelkören i bakgrunden. Jag är inte en av dem som ser julen som något stressmoment, snarare tvärtom. Jul för mig innebär harmoni, kärlek och vila. 

Idag blev jag väckt på ett av de bästa sätt som finns. Mamma kom in i rummet med hemtelefonen och jag vet inte vad jag trodde men huvudet var absolut inte vaket så jag hade inte en tanke på att det skulle vara Michael i telefonen. Trots att det är han i 99% av fallen då någon ringer för att prata med mig på hemtelefonen. Jag blev i alla fall alldeles varm inombords och ville aldrig sluta prata. Det gör extra ont nu eftersom att vi inte kommer kunna ses förrän i slutet av december. Vi måste båda två satsa helt och hållet på skolan nu i slutklämmen och jag får inte vara borta mer från mina träningar det här året. Men den 30 december åker jag ner till Milano och stannar i hela 8 dagar. Det kommer att bli underbart.

Det var till början ett svårt val om jag skulle fira nyår där eller inte. Men med tanke på att jag aldrig har upplevt nyårsafton i någon annan stad, eller i något annat land samt att jag nu har världens bästa pojkvän att för en gångs skull fira den med så var det helt plötsligt ett enkelt val. Trots att jag har haft ett grymt sällskap alla nyårsaftonar här hemma så har jag aldrig firat en lyckad nyårsafton. De har alla spårat ur på något sätt och ångest dagen efter har varit nyckelordet. Och någonstans har jag förlorat hoppet om en lyckad nyårsafton i Stockholm, så istället ska jag fira den i Milano det här året. Jag tror att det kommer bli mäktigt. Det ska bli så skönt att bara fly från all nyårshysteri och inte kunna välja vilka man ska äta nyårsmiddagen med, vart man ska dra vidare efter et cetera. Vi pratar om att bo på hotell natten till nyårsafton och vakna upp på morgonen och få frukost på sängen, äta jordgubbar och dricka champagne och bara mysa. En perfekt start helt enkelt. Eller så avslutar vi nyårsaftonen med att på bo ett exklusivt hotell med allt vad det innebär.

Nu ska jag göra mig iordning för att åka till Odenplan och träffa ett par tjejer i klassen. Vi ska plugga inför vårt stora litteraturhistoriaprov tillsammans och göra det över en mysig fika. Det blir inte så tungt då. Sedan har jag dansträning i tre timmar och därefter fortsätter pluggandet. Nu är det definitivt inte långt kvar till jullovet, veckorna bara flyger iväg. Detta klarar vi! Eller vad säger ni? :)

Jag tog lite bilder igår innan och under julkonserten.
Jag tänkte lägga upp bilderna nu ifall de var något att ha.Personligen tycker jag inte bilderna blir jätteattraktiva när jag alltid är osminkad, men jag tänkte anstränga mig lite angående sminkningen de kommande veckorna så blir också bilderna mycket finare!

Vi hörs om ett tag!


Kommentarer
Postat av: Anonym

mandy du ahr så fina ögon! otroligt kristallklara, som gnistrar! unik havsblå färg.....



Är bildenra i bilen tagna nyligen? Har M körkort? när har du planer på att ta..? Övningskört nåt?



UPPDATERA, kommentarer i inläggen (besvara), de 2 senaste.. :P



jag förstår precis var du menar med spårade nyårsaftonar i här i huvudstaden...

2008-11-23 @ 13:29:52

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0