Tack för världens bästa födelsedagsfirande!

Inlägget som ni alla har väntat på är äntligen här! Både ni läsare samt även jag själv har uppmärksammat att jag hade väldigt höga förväntningar på min födelsedag. Det är alltid lite riskfyllt att ha det, men i det här fallet överträffade min födelsedag alla förväntningar jag någonsin har haft.

Dagen började helt underbart med att min familj + Michael sjöng för mig vid sängen och överöste mig med presenter. Åh vad härligt det är att fylla år! Kläder, skor och framför allt världens finaste diamanthalsband från Michael. Bilder på alla presenter, inklusive mina vänners kommer det bilder på i nästa inlägg!! Vi tog det lugnt under dagen, åt gott och planerade det sista inför middagen.

Klockan sex kom Anna, Saga, Carro, Nathalie, Annelie, Emma Charlotte och Patrik hit. Vi drack champagne och åt jordgubbstårta. Eftersom att jag planerat lite aktiviteter under middagen slutförde vi även det. Strax innan åtta åkte vi till restaurangen där jag fixade med bordsplaceringen och lite annat. På varje stol låg det en bok om mig som min pappa har gjort, han är författare för er som inte vet det.

Gästerna kom och vi bjöd på en fördrink medan vi minglade och jag hälsade alla välkomna. David Wåhlin var sedan förste man till tal. Det kom sedan att bli många, många fler.. Maten var utsökt och mina fina gäster började kröka på från första stund. Säga vad man vill men det gör stämningen så mycket mer avslappnad. Jag tipsade några om att lite grundläggande i form av alkohol vore att föredra med tanke på uppdragen varje person skulle komma att få 21.30.

Till dessa uppdrag nu då. Varje person hade en egen namnlapp där vi skrivit ett uppdrag som denne skall utföra under kvällen. Till exempel skulle Carl-Philip Clevenpil plinga i glaset hålla ett tal om valfritt ämne varje halvtimme. David Wåhlin skulle köra snapsvisor med alla. Han gick även ut och lärde Michael en snapsvisa på svenska som de sjöng för oss alla, Caroline Lidman dansade robotdansen, Olof Göransson skulle med jämna mellanrum ställa sig upp och göra reklam för sin klubb Huset med överdrivet fokus på att den är så bra tack vare honom. Sanna Nannstedt skulle skrika "Är det paaaaarty eller?!!" inför alla gästerna. Patrik Edenhall gick en catwalk runt bordet, Thengill Thrastarson skulle pussa en valfri tjej på munnen en gång i timmen. Et cetera et cetera... alla bjöd på sig själva något helt otroligt och det finaste av allt var då David K började berätta om hur han lärde känna mig, och sedan gick vi laget runt så skulle alla en efter en ställa sig upp och berätta hur de kände mig. Detta ledde till mycket skratt vill jag lova, haha! Sötnosen Emma Lindau började gråta då Michael berättade sin historia. Jag själv var väldigt nära till tårar också. Alla sa så otroligt fina saker om mig så det var svårt att hålla masken. De är underbara!

Det hände så mycket galet, fint och underbart under kvällen och jag kan inte skriva om allt. Men en sak som jag bara måste delge er var hur mycket fina presenter jag fick: Sex and the city - boxen, ett diorpaket med min favorit mascara diorshow och annat, ett silverarmband med berlocker, ett par silverörhängen + silverarmband, guldörhängen, übersöta trosor, halsband, vin, ett par pumps, nagellack, en apa som blåser naglarna torra då man målat naglarnaAv mitt hjärta Hanna fick jag förutom ett pärlhalsband från pilgrim med tillhörande örhängen tavlor med bilder på oss som ska sättas upp på väggen i mitt rum där hon har skrivit en lång text om vilken fin människa jag är och hur mycket hon tycker om mig. Då jag läste den idag började jag gråta som ett litet barn. Tänk att jag har så fina vänner, det är helt ofattbart. Jag har säkert råkat glömma någon present, men herrejösses vilka fina presenter mina älsklingar gav mig. Åter igen, de är underbara!

Runt tolv åkte jag, Michael, David Wåhlin, Kim Chatall, Hanna de Ron, Kajsa Lundmark samt Caroline Lidman kom även efteråt till Fellows. Det var helt okej, trevligt sällskap men jag var alldeles för full. Mina fina gäster under middagen bjöd mig på dricka efter dricka så det satte definitivt sina spår. På Fellows fortsatte drickandet och Michael blev orolig över mig som inte längre kunde stå ordentligt. Halv fem var vi sedan hemma igen och vi kom i säng någon timme senare i och med att det är omöjligt att försöka somna då man mår så illa. Idag är det visserligen inte bättre. Jag har inte kunnat äta på hela dagen och mina föräldrar ger mig avslagen cola i omgångar i hopp om att det ska bli bättre.

Men jag skiter just nu i hur dåligt jag mår. Kvällen igår överträffade allt jag ens vågat drömma om och jag är mest glad över hur oerhört roligt och lyckat alla mina gäster sa att det var.

Nu ska jag lägga upp alla bilder från gårdagen. 130 stycken är det. Är ni nyfikna!? :) Efter dessa ska ni få bilder på mina fina presenter. Puss så länge!

Kommentarer
Postat av: K

hur kännde du kim?

vilken restaurang blev det? KRAM :)

2008-11-09 @ 18:18:58
Postat av: Anonym

Varför Fellows?:SS

2008-11-09 @ 18:57:40
Postat av: hoho

När kommer bilderna? :)

2008-11-09 @ 19:39:52
Postat av: Anonym

Grattis grattis!:)

2008-11-09 @ 21:00:22
URL: http://hammarlundemo.blogg.se/
Postat av: Julie

Grattis i efterskott sötis!

Härligt med en lyckad 18års dag!



<3

2008-11-09 @ 22:40:15
URL: http://nytt08.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0