Nu håller vi tummarna för Obama!

Jag håller precis på och avslutar mitt pluggande för kvällen. Jag hade tänkt gå på dansen idag, men min käre fader förbjöd mig. Han är alldeles för medveten om att hans dotter inte kan titta på då andra tränar. Inte heller kan jag göra något halvhjärtat. Om jag så skulle haft hög feber hade jag ändå ställt mig på raden längst fram och utmanat både mig själv, de andra danstjejerna och till och med tränaren på styrkan. Det finns inte att de skulle göra bättre ifrån sig än mig. Träning är min grej!

Jag har varvat pluggandet med samtal med min andra halva, Michael, ikväll. Han är inte bara den vackraste killen på den här jorden - han är tamejfan den charmigaste och roligaste människan jag någonsin har träffat dessutom. Han får mig att skratta som ett litet barn och jag älskar hur han bjuder på sig själv - i alla lägen. Det går inte att tycka illa om honom. Ni skulle älska honom.

 

Bakom den vackra fasaden gömmer det sig en liten clown som bara älskar att få sin flickvän att skratta. :)

Till något helt annat. Måtte Obama vinna. På engelskan har vi haft debatt om ämnet för inte allt för länge sedan. Det är alltid extra intressant då man verkligen är insatt. Jag fick förespråka och försvara Obama. Hade jag inte varit insatt hade det känts ganska dumt att överhuvudtaget uttala mig. Nåväl, vi får hålla tummarna.

Nu ska jag gå och borsta tänderna. Innan jag stänger av datorn ska jag lägga upp en låt här som ger mig rysningar och orsakar en klump av gråt i halsen. Orsakerna till det är flera..

Hej så länge!

Kommentarer
Postat av: vitsippa

Fin blogg! Han låter som en härlig person, hur träffades ni? :-)

2008-11-06 @ 10:32:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0