Något hände idag på mormonbesöket..



Hej på er!

Jag vaknade imorse och mådde uselt. Redan igårkväll innan jag skulle gå och lägga mig började jag må jätteilla och kände mig yr. Det blev inte bättre under natten men jag åkte i alla fall till Centralen tidigt imorse för att möta tjejerna för att vi skulle till mormonmuséet i Västerhaninge. Väl under föreläsningen började jag må så dåligt att jag inte visste vad jag skulle göra. Benen bara vek sig under mig, jag mådde illa och kallsvettades så att jag skakade. Framför allt var jag yr. Det är inte kul att få den paniken när man sitter i ett upplyst, tyst rum och några står och föreläser.

Pappa kom i alla fall och hämtade mig och jag mådde nu ännu sämre. Väl hemma gick jag och lade mig och sov i tre timmar. Nu när jag vaknat och fått i mig lite mat är det bättre, men den läskiga känslan av illamående (har inte spytt sedan jag var tre år..) och yrsel och huvudvärken är skrämmande. Men jag tror att det är all stress från skolan som har framkallat det här. Skolan går för mig före allting, till och med min egen hälsa, och då får man sona för det en vacker dag. Går jag in i väggen kommer jag inte kunna prestera alls, och det är det inte värt.

I alla fall bidrog detta till att jag fick ringa Marcel som jag skulle ha träffat ikväll för ett glas vin och avboka allt. Men vi ska ta det en annan dag istället. Ridningen fick jag också avboka, dessvärre. Men ikväll ska jag bara vila, vila och åter vila. Jag lägger allt plugg på hyllan tills imorgon, och likaså planerna för dagen och kvällen.

Annars känner jag mig lycklg i alla fall. Nu är det inte långt kvar och snart är vi alla lediga och får tid att njuta av det som gör just oss lyckliga. Mamma ska köpa en jättesöt liten fuskpälsjacka i svart till mig idag. Det piggar nog upp mig lite. För er som undrar har jag fortfarande inte hittat någon übervarm jacka ännu. Det är bara tunnare jackor som jag hittar - de som är snygga! Sedan fick jag MVG på stora historiearbetet jag nu fått tillbaka, det satt fint. Och nu har jag börjat spara nästan alla mina pengar till något som äger rum om ett par månader. Åh, det kommer bli så så så fint! Vad det är får ni gissa er till, annars återkommer jag när det är lite mer aktuellt och Michael blir lite positivare till det.

Nu ska jag bara fortsätta ligga här i soffan och ta det lugnt. Jag äter godis och har alla myskläder på mig, ingenting fattas. Det enda som gör ont är att jag drömde under min powernap idag att jag skulle åka till Michael imorgon, och det är ju bra mycket längre än så kvar men nu är mitt psyke och min kropp inställd på att jag ska åka imorgon. Inte alls roligt! Sedan måste jag också avboka lite grejer från ABC-gruppen där man beställer studentmössa och andra kläder (jag beställde hotpants, mjukisbyxor och munktröja där det står Student 2009.) Men jag måste avbeställa en del. Jag vågar inte ens berätta vad allt gick på. Och fakturan som kommer till mina föräldrar.. nej, jag får helt enkelt avboka lite av graveringarna som jag beställt att ha innanför mössan där det ändå inte syns och de obetydliga små broscherna som jag beställt och ändå inte kommer att använda.



Vi hörs lite senare mina prinsar och prinsessor!

Kommentarer
Postat av: Anonym

Vinterkräksjuka? :P

2008-11-26 @ 16:55:17
Postat av: Mandy

Det tror jag inte eftersom att jag varken spyr eller är "dålig i magen".. ;P

2008-11-26 @ 16:57:50
URL: http://gulligamaandyy.blogg.se/
Postat av: Mila

Det där du ska spara till, jag gissar att det är en tatuering.. Rätt gissat? Eller helt fel? :-)

2008-11-26 @ 19:58:28
Postat av: Mandy

Mila: Nee, faktiskt inte en tatuering. Jag skulle nog aldrig kunna tatuera mig. Men ytligt är det absolut! ;)..

2008-11-26 @ 20:00:27
URL: http://gulligamaandyy.blogg.se/
Postat av: Mila

Ny gissning.. Extensions kanske? :-)

2008-11-26 @ 21:49:39

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0