Härliga fredag!

Hej på er!

Åh vilken toppenfredag hittills,
förutom att jag gått med en migrän även idag, tills jag fick ipren av söta Karoliina. Minns ni det här som jag skrev för cirka 2 veckor sedan? :

 
Skolan dödar mig just nu.
Hej gullisar! Provet idag gick helt okej. I mina mått mätt kanske behövs tilläggas. Det är svårt att förbereda ett prov som innehåller allt som man har lärt sig på 3 månader över en enda kväll. Men absolut tror jag att jag har klarat betyget jag strävar efter. Men det är inte betyget som är det viktigaste, utan jag vill ha känslan efter varje prov att jag gjort mitt absolut bästa och vad betyget än blir är nöjd över min insats. Nu känner jag att det bara var idiotiskt att endast plugga en kväll innan ett så pass stort prov. Å andra sidan, sätter jag provet tyder det på en jäkla intelligens! :)

Och vet ni vad!?
Jag satte det!! :) Jag fick MVG på proveti internationell ekonomi trots att jag endast pluggat en kväll innan. Det är ett tecken på att jag är kunnig i ämnet utan att plugga mig till det, vilket är det jag beundrar mest av allt i skolväg! Detta är ju dessutom en 50 poängkurs vilket innebär att de som fick VG nu har väldigt svårt att få ett MVG i kursen då detta prov var i stort sett allt vi har gått igenom. Jag trodde verkligen att jag fått VG på det här provet då väldigt smarta elever kom ut från det enskilda mötet med läraren och inte hade nått ända fram, i VRGs mått mätta. Men det hade jag och jag är enormt lättad! Det här provet var inte det bästa jag har gjort, på grund av för lite förberedelser hemma, men uppenbarligen finns kunskaperna inom mig och därför satte jag det i alla fall.

På lunchen var jag med min sötnos Therese och åt på McDonalds. Vi var båda dödssugna på skräpmat efter den långa general science lektionen. Därefter var det dans på idrotten och det var riktigt roligt. Det var söta Agnes och Karola som höll i lektionen, och allt handlade om att bjuda på sig själv inom dansen och det ledde till många skratt. Det är härligt att få dansa på låg nivå för en gångs skull - där det enda kritieriet är att ha roligt. Det lyckades de verkligen med!

Nu kom jag precis hem och ska lägga mig och vila innan jag gör mig iordning för kvällens bravader. Den här helgen blir det ingen plugghelg trots att det alltid är välbehövligt. Den här helgen unnar jag mig utgångar och en massa tid med mina vänner och så sparas pluggandet till söndag. Ikväll ska vi vara ett tjejgäng hemma hos en annan tjej och äta middag och dricka vin. Sedan får vi se om vi drar vidare eller stannar där. Imorgon blir det utgång!

Nu ska jag lägga in bilderna på dagens outfit och därefter kommer min välförtjänta vila med lite lussebullar och julmust.

Vi hörs snart igen!

Kommentarer
Postat av: Anonym

Om du har migrän på riktigt så hjälper inte ipren!

2008-11-29 @ 08:39:05

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0