En typisk mysdag i klädväg



Jag har aldrig varit en mjukisbyxortjej. Då jag klär mig avslappnat och lite mysigt sådär ser det ut som bilden ovan. En tjock halsduk, stickad tröja och strumpbyxor. Stövlarna har små klackar, kan inte gå utan klackar trots att outfiten skall vara avslappnad. I denna klädsel kan jag vara avslappnad samtidigt som jag inte känner mig som en luffare.



Ansiktet är givetvis helt osminkat och håret är uppsatt i en toffs.

Sådär ja. Nu är jag i alla fall hemma igen. Jag åkte till skolan imorse, var fortfarande alldeles bakis ifrån lördags. Bakis är förmodligen inte det rätta ordet. Är det ens möjligt att vara bakis två dagar efter? Men jag mådde väldigt illa, kände mig yr och känslan var precis densamma som söndagen efter min 18-årsdag så därför väljer jag att kalla det för bakiskänslan. Helst ville jag bara åka hem igen då det kändes som att innehållet i magen ville göra revolution när som helst. Väl inne i klassrummet berättade Jessica som också går tyska 5 att vi skall arbeta enskilt utan lärare. Vår lärare är gravid och förmodligen hade något alarmerande skett då vi inte fått något sms om att läraren uteblivit.

Jag som fått skjuts av far min till skolan ringde honom och bad honom att komma tillbaka till skolan istället för att jag skulle sitta kvar i klassrummet och vara ambitiös. Tyskaboken har jag redan läst ut så varför plåga mig själv ännu mer? Jag kom hem och sov i tre timmar. Välbehövligt? Oja. Dessvärre sov jag lite för gott och missade min lektion i filosofi. Men har man inte missat en enda filosofilektion på en termin (rätta mig om jag har fel) så var detta inget att hänga läpp över. Jag åkte istället pigg och glad för att ha matematik C.

Och nu sitter jag här och har precis börjat plugga. Jag börjar känna att jullovet närmar sig med stormsteg. Kanske är det vädrets påverkan, kanske inte. Detta medför en stark studiemotivation där jag känner att ifall jag sitter effektivt och pluggar i den utsträckning som jag kan, så kommer jag kunna njuta fullt ut av lovet när det kommer. Och det finns ingenting som går upp mot känslan av att få ett välförtjänt lov från skolan. Kämpa på tjejer och killar, titta ut genom fönstret och inse att jullovet är inom räckhåll!!

/Amanda

Kommentarer
Postat av: SANNA

kika gärna in på min blogg sötnos! (:

2008-11-10 @ 19:42:22
URL: http://tanzanit.blogg.se/
Postat av: amanda

kan inte du skriva ett blogginlägg om hur du sminkar dig och vad du brukar använda för smink osv? :)

2008-11-10 @ 20:08:47
Postat av: sofia

åh, vackraste!=) guud så fina kläder du har oxå!!!=)=)

2008-11-10 @ 20:15:16

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0