"Det dunkelt sagda är det dunkelt tänkta" - Tegnér

Hej mina vänner. Såhär är det: jag har mitt prov i litteraturhistoria imogon och det får all min energi idag, ja nästan i alla fall, derivatan på matten fick lite av min hjärnas uppmärksamhet också. I alla fall startade jag datorn nu endast för att uppdatera för alla fina trogna läsare där ute. Eftersom att ni aldrig sviker mig gör jag allt för att inte svika er. Imorgon kommer bilderna äntligen upp på mina födelsedagspresenter också. Imorgon ska jag nämligen unna mig en pluggfri dag eftersom att jag har haft ett stort prov på morgonen. Jag ska även försöka hitta en vinterjacka. Jag kom underfund med att jag har en massa nya snygga jackor och kappor i år men ingen är tillräckligt varm för vädret som vi lever i just nu. Därför ska jag förhoppningsvis hitta en imorgon där det enda kritieriet  (nästan, i alla fall) är att den ska vara varm och ingenting annat. Jag ska även köpa någon söt mössa, halsduk och skinnhandskar. De snygga overkneestövlarna måste jag se om de finns kvar. Riktigt vackra var de, men jag kände att pengarna inte fanns eftersom att jag och Michael då planerade en resa som skulle kosta runt 10 000kr. Annars får jag hitta ett par snygga i Milano, det blir säkert bra det också.

Nu väntar Geijer, Tegnér, Voltaire och de andra gubbarna! Kan inte välja vem jag tycker bäst om av alla diktare vi ska kunna. Kan jag inte få ha alla hos mig på en och samma kväll? :)



Kramar Amanda.


Kommentarer
Postat av: madeleine

jag är också ute efter en varm jacka, du måste berätta vart du köpt din jacka och visa hur den ser ut!! plus att jag verkligen skulle uppskatta om du kunde tipsa lite om vart man kan hitta en snygg kappa. pusspuss

2008-11-24 @ 19:30:00
Postat av: Linn

vart kommer dina pärlörhängen som du ofta har ifrån? :) fina!

2008-11-25 @ 20:33:08
Postat av: Mandy

Madeleine: Igår, dum som jag var, kom jag bara hem med en liten kort päls som knappt är varm nog på hösten. Men mitt letande fortsätter och jag återkommer om jag hittar något. Sedan ska jag titta på Salt, vi brukar få in schyssta jackor, och det är skönt med rabatten jag får nu när pengar behöver sparas till julklappar och annat.



Linn: Dessa på bilden är faktiskt från Glitter bara. De tappar jag och köper nya titt som tätt är jättebilliga men jättesöta tycker jag. Sedan kan man ha dem på stranden utan att vara rädd att de skitas ner av saltvattnet och annat.

2008-11-26 @ 14:57:56
URL: http://gulligamaandyy.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0