Dags för Halloweenmiddag och fest!

Hej folket!

Jag hittade ingen klänning idag. Jag hittade ett par stycken som kan fungera om jag absolut inte hittar någon annan, men jag har ju en bild i huvudet om hur jag vill att den ska se ut. Måtte jag hitta den någonstans!

I alla fall hittade jag de mest gudomliga röda pumpsen. Klacken är stilett och hööög! Jag föll direkt, kunde inte göra någonting. Det är en riktig sjukdom jag har. Någon som kan bota mitt skobegär?

Nåja, min snälla mami köpte dem till mig. Jag ska få dem i födelsedagspresent, blir roligast så. Sedan var det då raka vägen till leksaksaffären för att försöka hitta någon liten accessoar att ha till halloweenfesten ikväll. Bara för att visa att jag inte är ignorant och skiter i hela temat: Halloween. I alla fall var allt utplockat och jag hade ingen tid att åka in mot stan. Vad tror ni att det fick bli?

Jag ska vara polis! Herregud jag rodnar bara jag tänker på det.. Jag köpte en sådan där hatt/mössa (?) de har samt så ska jag låna Ebbas poliströja. Till det får det bli en svart kjol och nätstrumpbyxor. Känns inte som halloween, men när blev en sexig sjuksköterska eller liknande halloween? Polis is the shit!

I alla fall såg jag att bussen till Kim går precis utanför mig och stannar precis utanför honom, nice! Endast 15 minuters direktresa, skönt skönt. Ebbson kommer nog hit innan så fixar vi oss lite tillsammans. Sedan får vi se om Anna också skulle ta sig hit innan eller om vi ses där borta. Det blir nog riktigt roligt ikväll i alla fall, bara jag får i mig lite värktabletter innan samt får på mig ett rejält lager smink så att jag inte ser ut som ett lik. Ni ser ju bilderna från Milano, de få jag lagt upp än så länge. Man ser verkligen att jag är sjuk och blek.. ;( Men hur många är å andra sidan vackra med feber och halsfluss?

Nu ska jag börja fixa mig, kameran följer med ut ikväll!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0