Skoldagens två höjdpunkter

Hej! Jag kom på att jag har glömt berätta om min dag för er. Efter en skoldag innehållande ett par höjdpär så huunkter bortsett från att första dagen efter lovet aldrig är någon höjdare, åkte jag snabbt som attan till Salt för att hoppa in de tre sista timmarna efter Caroline. Stackarn hade jobbat själv hela dagen och var trött och uttråkad. Snäll som jag är hoppade jag in. Det var trevligt att jobba lite, få tänka på annat trots att tiden borde ha spenderats med huvudet i böckerna. Skoldagens höjdpunkter var i varje fall:

1. Jag följde med Jing till Centralens hittegodsavdelning för att se om hennes plånbok hittats då hon glömt det på tåget. Nej mina vänner, höjdpunkten var icke att hon fick den tillbaka, för det fick hon faktiskt inte. Stackarn! Höjdpunkten ägde rum strax efter vi gått förbi Burgerking och min mage skrek efter dess ljuvligt doftande mat, ursäkta överdriften. Min medvetenhet om att Jing icke delar mitt överflöd av snabbmatsätande gjorde att jag inte ens vågade titta åt matgästerna som glatt satt och åt på sina hamburgare. Det gjorde för ont inom mig. Med ett ynka jag är så hungrig blev Jing dagens hjälte då hon frågade om vi skulle äta lunch där. Om det smakade bra? Halleluja så gott det var!

2. Beroende på vad man prioriterar i livet är detta av högre alternativt lägre värde. Då jag vaknade med ett humör som inte är trevligt för någon inblandad part visste jag att mitt prov i filosofi som jag skulle få tillbaka idag hade gått åt pipsvängen. Det är en oskriven regel. Alla motgångar, stora som små, kommer samtidigt. Men gudarna ska veta att detta inte bekräftades idag. Alldeles salig såg jag på Jospehs fint skrivna ord: mycket väl godkänt i slutet av mitt prov. Det satt fint. Det kan jag lova.  

Kommentarer
Postat av: ann

hej på dig:) eftersom du varit sjuk skrev du att du blivit svullen i ansiktet.. nu är det så att jag haft jätte ont i halsen och bröstet och är väldigt svullen, var det samma för dig? hur lång tid tog det för dig till svullnaden lagt sig? Kanske lite konstig fråga, men tycker det är lite jobbigt hehe

kram!

2008-11-03 @ 22:43:05
Postat av: anna ek

hejsan!

har spanat in din blogg ett bra tag och måste påpeka att du är riktigt duktig:)

men du sen vill jag bara fråga en liten grej, jag såg för länge sen att du hade skrivit upp vilket läppglance från dior som du använde, du har alltid så fin läppglance på dig!

hoppas att du kan hjälpa mig med detta.

MVH

2008-11-03 @ 23:32:37
Postat av: Denice

Hej A!

jag skulle vilja veta hur ditt modellande började? :)



och sen, kollar du på gossip girl? vem av karaktäerna tycker du mest om av serena & blair? Vem ser bäst ut?



Och av killarna? (utseende)



Pusskram

2008-11-03 @ 23:35:54
Postat av: Mandy

Ann: Det du beskriver kände jag också med smärtan i bröstet, ont i halsen samt ett svullet ansikte samt hals. Svullnaden gick ner successivt dagen därpå. Gör det inte det för dig tycker jag att du ska uppsöka läkare. Långvariga svullnader är inte något att leka med. Jag är ju rädd om mina läsare (:



Anna ek: Tack så mycket! =) Det jag skrivit en del om i bloggen för något år sedan är världens bästa läppstift som är från Dior, all fakta om det står i ett par inlägg från 2007. Jag har faktiskt inte använt det på ganska länge utan använder lite ljusrosa lipsyl eller försvarets hudsalva som jag är beroende av. Jag bruklar blanda lite för att komma fram till den snyggaste färgen! ;D



Denice: Eftersom min pappa var modefotograf förr innan han enbart började fokusera på att vara författare så har jag blivit fotad för diverse saker sedan jag varit liten. Men då jag förstått att jag kan bli modell om jag vill är efter att MIKAs kom fram till mig på stan för två år sedan och var intresserade, samt en agentur i Milano som jag dock inte har någon kontakt med idag.



Jag tittar dessvärre inte på gossip girl. Har inte alls mycket tid över för TVn tyvärr! :/



Kram! :)

2008-11-03 @ 23:54:07
URL: http://gulligamaandyy.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0