French riviera 07

 





Sitter just nu och pluggar för fullt. Skriver ett arbete som jag verkligen brinner för. Jag lyssnar på lite lugn, fin musik och blir berörd av det jag själv skriver. Haha! Det är så det ska vara. Samtidigt svarar jag på mina älsklingars frågor om vad jag önskar mig. Då de börjar fråga om min skostorlek utan att jag själv nämnt skor blir jag alldeles sprallig i hela kroppen. De vet minsann vad Mandysen tycker om, iih!! Mina fina prinsar och prinsessor, de är underbara.

Vi kommer att vara 26 personer på middagen, om jag inte har räknat fel. Därefter ska vi ut i Stockholms nattliv som jag skrev ett inlägg om inatt. Premiär för mig med andra ord. Det blir nog bra. :)

Jag måste bara skriva till er läsare igen och tacka er som kommenterar och skriver mail - ni är fantastiska! Jag vet inte riktigt var alla ni nya läsare kommer ifrån, men ni blir bara fler och fler. Att ni är så många som väljer att stanna gör mig överlycklig. Jag är väldigt öppen med att svara på frågor och kommentarer, så är det något är det bara att skriva en kommentar eller skicka iväg ett mail.

Att ni uppskattar det jag gör så mycket får mig att aldrig vilja sluta blogga. Det är kontakten med er som jag vill behålla, ingenting annat.

Kommentarer
Postat av: Jennifer

maandyy måste bara säga att jag tycker du är fruktansvärt snygg. om jag inte hade haft världens underbaraste pojkvän vet jag inte vad jag hade gjort med dig, du är sååå sexig stumps!



lovvie lovvie



Jen

2008-11-05 @ 23:34:03
Postat av: Mandy

Haha!! Åh vilken underbar kommentar! Detta var en typisk vild, naughty kommentar som jag skulle kunna skriva, mer sånt ;D



Puss på dig!

2008-11-05 @ 23:39:13
URL: http://gulligamaandyy.blogg.se/
Postat av: Fia

Håller med Jennifer fullt ut. En 3a kanske i framtiden? ;) haha.



Amanda, kmr det vara både tjejer och killar på middagen? ;P lör elr fre? vilket datum fyller du år?



du verkar ha bra syn på stureplan, liksom att inte ta det på fullt allvar :)

om jag ska vara ärlig, så trodde jag om dig förut att du var en typisk "tjej som faller för stureplan och vill stå i rampljuset där" förlåt för det, jag märker ju nu att du inte är en sån brud!

2008-11-06 @ 15:31:54
Postat av: Anonym

kan inte du skriva upp namnen (iaf förnamnen och första bokstaven på efternamnet) på dom tjejkompisar som kmr till dig på middag? (:

vill se om vi har nå gemensamma vänner ;p



PUSS

2008-11-06 @ 15:32:57

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0