Back on track!

   Hej pluttisar!

  
Ni är säkerligen många som har märkt att jag inte skrivit något om träning de senaste två (eller är det tre?) veckorna. Detta beror på att jag under dessa veckor tagit en paus från alla träningar. Varför?

   Jo, trots att man har sådant oerhört starkt träningsintresse som jag har, kan man hamna i en svacka där man går på alla träningar av ren rutin, inte för att man faktiskt vill vara där. Jag tyckte helt enkelt inte att det var särskilt tillfredsställande längre. Detta är visserligen inte hela sanningen. Jag har varit väldigt sjuk under majoriteten av den här tiden också..

   Dels hade jag någon form av bihålsinflammation/influensa under 10 dagar och då ska man helst inte träna en tid efter man blivit frisk heller. Sedan har mitt knä inte varit på topp heller sedan temperaturen sjunkit ute. Men i vanliga fall då jag mår fysiskt dåligt går jag på träningarna i alla fall, just för att jag verkligen vill! Men under den här tiden har viljan inte funnits där utan jag har faktiskt hellre suttit hemma och slutföra allt plugg. Hur tragiskt låter det på en skala?

   Den här veckan har jag sett som en nystart i mitt träningsliv. Den första träningen var idag och det kändes helt annorlunda. Glädjen och engagemanget från min sida var tillbaka och framför allt kände jag igen mig själv. Det värsta man kan göra är att gå och träna då man inte känner för det. Givetvis är det vanligt att man innan träningen hellre stannar hemma. Men det jag menar är då man känner samma olust under och efter träningen. Då måste man ta ett uppehåll tills viljan att träna kommer tillbaka!

   För oss som har tränat 6 gånger i veckan sedan barnsben är tre veckor utan träning en mardröm för kroppen. Ingenting försvinner så fort som uppbyggda muskler. Men å andra sidan kommer musklerna tillbaka mycket fortare på oss som har träningen i oss, så inte ska jag deppa ihop för att jag inte kunde hålla upp ett rakt ben åt sidan med foten bredvid huvudet på dagens träning. Nästa träning är jag åter igen där jag slutade innan min träningspaus!

   Nu är jag i alla fall back on track och det var verkligen på tiden!

Kommentarer
Postat av: m&s

läs våran blogg:) grymt bra!

2008-11-12 @ 08:03:13
URL: http://dillaballa.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0