18 OM MINDRE ÄN EN TIMME!!!!

Ahh jag är så taggad! Jag tänkte bara berätta lite snabbt om min dag sedan ska jag och min fina pojkvän sova. Imorgon väntar dagen med stort D.

Idag har det varit full fart hela dagen. Efter lunchen med pappa åkte vi till min skola av privata anledningar. Sedan åkte vi och solade och mötte upp lite vänner som skulle betala. Sedan gick vi till Fresco där Nathalie, Annelie, Kim, Alex och Krippa satt, på vägen träffade jag gulliga Iris som jobbar i Sturegallerian. Vi stannade på Fresco ett tag och sedan började min klänningjakt! Det började trögt men sedan slog det till som en sol från en åskmullrande himmel, hihi vad klyftigt! :)

Jag har hittat klänningen
som skriker Amanda och framför allt er läsares råd. Jag är så glad! Varken mamma eller  Michael var jätteförtjusta. De ser mig båda två som den lilla flickan som ska vara rosa, ha en flicksöt partyklänning med volanger och allt vad det är. Men jag kände att sådana klänningar kan man ha då man fyller 14.

Den här klänningen är otroligt elegant, väldigt smakfull men med en sexighet som grundar sig i en djup ryggurringning. Då jag provade klänningen här hemma tillsammans med skorna och blev mina favoriter här hemma mållösa. Det kommer ni också bli! ;)

Imorgon är det min dag, bara min.
Och det känns ljuvligt! Det kommer tas så mycket bilder som ni kommer att få se, vänta ni bara. Istället för att berätta om morgondagens alla planer idag så berättar jag om allt på söndag istället - med bilder! Inte helt fel..

Nu ska jag måla klart mina naglar och sedan blir det sängen. Första timmarna som 18-åring ska firas med Michael. Vad ska man säga, födelsedagen kan inte få en bättre start än så..
 
NU ÄR DET INTE LÅNGT KVAR!!!

Kommentarer
Postat av: Cornelia

Grattis grattis på 18-års-dagen!

2008-11-08 @ 00:00:11
URL: http://absolutcornelia.blogg.se/
Postat av: Fummel

Ha den äran på födelsedagen! Hoppas att dagen blir till belåtelse och att dina förväntningar inte var för höga (sorry, men det känns som att du byggt upp dina förväntningar mer och mer för varje inlägg!). Grattis!

2008-11-08 @ 00:00:57
URL: http://fummel.bloggagratis.se
Postat av: amanda,

Grattis, hoppas du får världens bästa födelsedag! det är du verkligen värd :)

2008-11-08 @ 11:14:32
Postat av: julia

GRATTISGRATTISGRATTIS!

2008-11-08 @ 13:10:53
URL: http://onlygarcia.blogg.se/
Postat av: Hanna de Ron

GRATTIS ÄLSKLING :D



ses ikväll (: <3<3<3

2008-11-08 @ 16:45:13
Postat av: m&s

LÄS VÅRAN BLOGG!! gryyyyemt braa.

2008-11-08 @ 17:35:05
URL: http://dillaballa.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0