Vin och trevligt sällskap

Godmorgon!

Gårdagen var hur mysig som helst. Först gick jag, Charlotte och Sarah till Sommar där vi satt ett bra tag och bara pratade och myste under värmelamporna och med två filtar var. Det var verkligen inte varmt i luften igår alltså. Sedan begav vi oss till Vapiano där vi beställde in mat och väntade på att Ebba skulle sluta jobba. Senare kom även Patrik dit och då lämnade Sarah och Charlotte oss för lite manligt sällskap.

Det slutade med att jag och Patrik satt kvar och beställde in vin och lite annat smått och gått för att vänta på Ebbson som skulle sluta jobba runt elva. Valle kom dit senare också. Väl när Ebba slutat jobba var jag lite rund om fötterna och var som vanligt taggad till tusen på att festa. Dock verkade det som att alla man hörde av sig till låg hemma bakis från Valborg och inte alls sugna på att festa. Det liksom vred sig i magen på dem när jag nämnde ordet alkohol.

I alla fall så skulle de andra småttingarna ut på krogen så jag  och Ebba tog en rätt lång promenad genom stan och bara pratade. Vi har inte setts på fyra månader ungefär så vi hade ju en hel del att prata om. Det var i alla fall jättemysigt och runt tre kom min pappa så skjutsade vi hem henne.

Idag var planen att jag till en början skulle äta lunch med mina bröder men så är klockan nästan två när jag råkar vakna till och se att de förmodligen dragit utan mig. Riktigt tråkigt i och med att jag sett fram emot lunchen med de båda samtidigt. Så kommer man upp och mamma säger med ett leende att hon lät mig sova vidare när Sebastian ringde och kollade om jag skulle följa med. Man tackar!

Därför har jag fått ändra planerna, vilka blev rätt mycket tråkigare än de först planerade. I och med att vädret inte är mycket att hänga i julgran och jag med min förkylning inklusive feber var utomhus alldeles för många timmar igår så ska jag vara hemma nu på dagen och riktigt råplugga. De kommande två veckorna kommer bli de värsta i mitt liv. De kommer dock avslutas underbart med dansföreställningar och sedan drar jag till Berlin i en vecka! Satan vad det ska shoppas, krökas... och shoppas och krökas.. =)

Jag är hemma idag på dagen och kurerar mig så blir det fest igen ikväll. Kroppen lär ju vara lagom sliten på söndag, men det får man ta.

Vi hörs lite senare!

Kommentarer
Postat av: Anonym

Var inte du och ebba ovänner? hur kommer det sig att ni plötsligt umgås nu igen?

2008-05-02 @ 15:51:36
Postat av: mandy

Vi umgås inte plötsligt igen, utan vi har haft lite kontakt då och då under en tid nu, utan att ha setts. Man kan inte vara ovänner i all framtid med någon man tycker om.

2008-05-02 @ 15:58:12
URL: http://gulligamaandyy.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0