Världens bästa mamma fyller år idag!

image520Hej mina vänner!

Idag fyller världens bästa mamma år så hela dagen har gått åt att fira henne tillsammans med gäster här hemma. Vi har ätit gott och druckit gott Amarone vin. Dock kan jag gråta floder för att jag har blivit jättesjuk och knaprar, bokstavligt talat, alvedon för att överhuvudtaget hålla mig vaken. Men jag kommer i vilket fall åka med imorgon till Berlin, så enkelt är det. Inte långt kvar nu, och här taggar jag med ett glas rött tillsammans med nära och kära. Lyckligtvis åker vi imorgon klockan nio på kvällen så jag kommer hinna växla alla pengar till euro och göra allt annat praktiskt imorgon.

Ni behöver inte oroa er, jag har planer för bloggen under tiden jag är borta - vilka ni inte får missa imorgon. Dessutom kommer ni ha miljoner bilder att vänta då jag kommer hem. 8 dagar är vi borta och jag hade tänkt att både festa och shoppa ihjäl mig där borta. Uppleva lite kultur tänkte jag faktiskt också. Gå på balett på statsoperan också. Jag och Karoliina ska boka biljetter ikväll, haha :) ...

Nu ska jag återvända till gästerna samt kurera mig och äta lite mer jordgubbstårta. Därefter ska jag svara på era läsarbrev. Ni är så duktiga på att skicka mail måste jag säga, det är verkligen roligt att få lite privat kontakt med några av er. Tyvärr hinner jag inte svara på alla nu, men jag gör det så fort jag kommer hem från Berlin!

Det var by the way inte bara mamma som fick presenter idag. Ni vet att jag är sjukt intresserad av fotboll, inte minst av vårat landslag. Visserligen kan jag inte vara annat i min familj som mer eller mindre lever för fotboll och det svenska landslaget samt italiensk fotboll. Vi ska ju ner till Salzburg i sommar, min brorsa har fixat biljetter så vi ska bila ner - så jäävla nice! I alla fall så kom min brorsa hem med Sverigetröjor till mig idag. Sjukt snygga. Ni får se bilder när jag kommer hem från Berlin. =)

Jag såg förresten att jag blev veckans blogg, i den här bloggen: http://norrlandsflickaan.blogg.se/1211098726_veckans_blogg.html?cache=FB83FD58E53970FCA700B08A13990681 Jätteroligt! :)

/ Mandy



Kommentarer
Postat av: Sanna

Fin bild

2008-05-17 @ 22:15:05
URL: http://sannawiberg.blogg.se
Postat av: Helena

Jättefin bild! Hoppas att du också har haft en skön kväll, natti, natti!

2008-05-18 @ 01:14:39
URL: http://www.beverlyhills.blogg.se
Postat av: Alexandra

Grattis, du blev veckans blogg =D

2008-05-18 @ 10:20:11
URL: http://norrlandsflickaan.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0