Trött var ordet?

Den enda anledningen till varför jag inte skulle kunna bli psykolog är för att det i lång utsträckning är alldeles för ansträngande för hjärnan. Jag har suttit x antal timmar med mitt psykologiarbete nu och det känns som om min hjärna ska explodera när som helst. Att diskutera psykologi är svårt - det är enormt svårt att sätta ord på det man tänker. Faktamässigt är det inga problem, men då man ska sätta igång och analysera faktan blir det problem.

Men att diskutera psykologi är ingenting om man jämför med att få ner det man tänker på papper. Detta är något jag själv, och uppenbarligen min lärare också, tycker att jag i regel är väldigt bra på. Men att sitta halv tolv en kväll, då hjärnan redan lagt av för natten, då är det näst intill tortyr att tänka i de enormt avancerade banorna som man gör då man ska analysera det redan komplicerade. Missförstå mig inte, jag älskar psykologi - men inte när jag är trött. För övrigt var det ju väldigt trevligt att den sista meningen beskrev det jag försökte få fram i två förhållandevis långa stycken.. Trött var ordet?



Nej, nu ska jag få ner de sista tankarna om socialpsykologi och därefter ska jag enligt klyschan sova på arbetet och ha en massa nytt och vettigt att skriva ner imorgon.

En sak är säker. Jag har då aldrig längtat så mycket efter ett sommarlov som efter ring två på gymnasiet.


Kommentarer
Postat av: felicia

Pluggar du psykologi?

2008-05-14 @ 09:45:24
Postat av: Mandy

Jag går sam sam, psykologi A är obligatorisk i det programmet :)

2008-05-14 @ 12:14:52
URL: http://gulligamaandyy.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0