Top model och Pussycat dolls...

...Där har vi program som är som gjorda för mig. Ikväll var det final i Top model, tråkigt att inte Chantal vann. Jag har hejat på henne sedan starten, men Seleisha var grymmare på catwalken. Haha, nog om det nu.

Nästa vecka, då jag är i Berlin, börjar Pussycat dolls. Var det någon mer än jag som följde det slaviskt förra säsongen? Sjukt snygga tjejer som både kan dansa porrigt och sjunga bra. Mamma får spela in första avsnittet så får vi hoppas på att det är lika bra den här gången.

Nu är jag hur trött som helst och ska gå och lägga mig tänkte jag. Engelska nationella imorgon vilket jag vill vara pigg till.

Därefter är det PREMIÄR !!! Men det får jag inte tänka på nu, då blir jag nämligen alldeles sprallig och kommer aldrig kunna somna. Självklart kommer jag att ta med kameran! :)

Godnatt mina vänner.


Stor kram till er alla.


Kommentarer
Postat av: Sandra

Kom du med i musikalen?

2008-05-14 @ 23:07:29
Postat av: Mandy

Jag vet varken ut eller in längre. Listan de har skickat ut säger en sak. Medan jag först fick höra annat. Min nya projektidé, om den godkänns av skolan, är dock så grym så att jag känner att jag vill köra på det. Jag berättar mer efter att ha pratat med min handledare.

2008-05-15 @ 07:13:24
URL: http://gulligamaandyy.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0