Tips om bloggar, tack!

Godmorgon!

Jag tog nyss en lång varm dusch, snart ska jag äta frukost i solen på balkongen och därefter ska jag bege mig in mot skolan. Kanske borde jag ta en promenad till skolan idag, vore inte helt fel. Igår somnade jag i varje fall direkt efter jag publicerat inlägget. Jag kom underfund med att jag måste ha varit mycket tröttare än vad jag först trodde..

Planerna för dagen är alltså samtal med min geografilärare Tyler, träffa Pelle för att skriva klart en italienskapresentation, ha italienskalektion, arbetsintervju samt rep på Vasan hela eftermiddagen och kvällen.

Ni vet vid det här laget att jag inte är den bästa på att läsa bloggar. Jag fastnar helt enkelt inte för vanliga livstilsbloggar eller modebloggar som jag inte känner ger mig något speciellt. Ska jag läsa en blogg kontinuerligt så ska skribenten vara någon som jag beundrar och verkligen har något att komma med i varje inlägg. Inte blogga fem inlägg om dagen bara för att underhålla sina läsare om vad de har gjort i sitt liv den senaste timmen. Jag är en av dem vill jag bara tillägga, det tänker jag inte sticka under stol med.

Personligen har jag kommit underfund med att sådana bloggar - där varje inlägg är igenomtänkt och givande, knappt finns längre. För jag tror att de flesta bloggare vill ha mycket läsare. Man får inte mycket läsare genom att uppdatera väldigt oregelbundet och bara då man har något vettigt att skriva. Därav att jag själv slopade den idén och istället kör på den typiska livsstilsbloggen och uppdaterar så ofta jag kan. Men då har jag och ni läsare mötts på mitten litegrann känner jag.

Det jag då skulle komma till är att jag för tillfället inte läser en enda blogg. Sedan min dator kraschade har jag inte gått in på en enda blogg för att läsa inläggen. Det finns, skrämmande nog, inte en enda blogg som intresserar mig tillräckligt för att jag ska gå in och läsa det jag missat. Mycket möjligt är att jag går in oh tittar på bilderna, men inte mer än så.

Har ni någon blogg, eller någon blogg ni läser, som ni tror skulle falla mig i smaken?

Kommentarer
Postat av: Sanna

jag har en blogg;P

2008-05-12 @ 11:01:27
URL: http://sannawiberg.blogg.se
Postat av: Cornelia

:-)

2008-05-12 @ 11:22:00
URL: http://www.absolutcornelia.blogg.se
Postat av: !!!

adj.blogg.se

2008-05-12 @ 13:40:45
Postat av: Anonym

Nystartad helt anonym blogg, där det mina egen känslor ligger bakom varje inlägg

2008-05-12 @ 14:15:08
URL: http://iamhealingnow.blogg.se
Postat av: Anonym

blonda linda. har visserligen inget vettigt att komma med men tror att bloggvärlden kan få en ny fight mellan två snygga bruttor eftersom att lindie som hon kallar sig råkar köpa exakt de kläderna du alltid visar att du köpt i bloggen. kul att folk inspireras så av dej :)

2008-05-12 @ 14:57:10
Postat av: Linda

kära anonyma- nu är det "lindie", du kallar mig som skriver..
Att jag skulle köpa alla de kläder mandy har är nog lite roligt.. visst amanda gillar affären ginatricot vilket jag också gör efterssom jag köper nästan alla mina kläder därifrån, men vem säger då att jag köper de för att just mandy har de?..
jag tror bara hon och jag har en vit vår jacka gemensam? och vem gillar inte affären ginatricot efterssom att de går sjukt bra på marknden just nu?

2008-05-12 @ 15:15:01
URL: http://lindies.blogg.se
Postat av: Helena

Svar: Den gick jättebra, är hur nöjd som helst. Bilder finns på min blogg! Hoppas att du får en skön kväll!

2008-05-12 @ 18:02:11
URL: http://www.beverlyhills.blogg.se
Postat av: anonym

http://lovelyylii.blogg.se

2008-05-12 @ 21:24:07
Postat av: Matthias Rienzburg

ja, jag har ju fått igång min blogg igen. välkomna.

2008-05-13 @ 13:22:22
URL: http://rienzburg.blogg.se
Postat av: Mandy

Tack för era tips! Så fort jag får tid över ska jag gå in och läsa :)

2008-05-13 @ 13:38:22
URL: http://gulligamaandyy.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0