Svar på några av era frågor!

Postat av: bella

läser dina föräldrar din blogg och hur ställer de sig för alkohol som minderårig? om du förstår vad jag menar, att du dricker :)


Vad jag vet läser inte mina föräldrar min blogg. Angående alkohol så har jag alltid varit strängt hållen vad gäller det. Jag och mina föräldrar har dock haft långa diskussioner för något år sedan då vi diskuterade frågan och jag fick dem att inse att det är då man absolut inte får dricka för sina föräldrar som risken är större att man ser det som något förbjudet och därmed spännande att prova på. Då jag nu dricker vin till middagar med mina föräldrar ser jag inte alkohol som något spännande och förbjudet. De föredrar då jag dricker vin framför sprit, vilket i och för sig inte är så konstigt. Annars är de väl medvetna om att jag dricker på fester och liknande, vi satt tillsammans igår och tittade igenom bilderna från Berlin vilka innehåller en del krökbilder..

Postat av: Malin

Jag undrar hur om du använder några speciella ansiktsprodukter för att få så fin hy? :) Älskar din blogg, ha det toppen i berlin!


Faktum är att jag är extremt dålig på att använda ansiktsprodukter. Som jag har skrivit innan så tror jag att de som har/haft problem med sin hy kan det här bättre vad gäller ansiktsprodukter. Utan att låta för självgod så har jag aldrig riktigt haft några problem med min hy och därmed har jag inte heller behövt köpa på mig en massa produkter eller läsa på vad som fungerar för att hjälpa min hy. Annars är jag extremt noga med att alltid tvätta bort sminket innan jag går och lägger mig. Jag går helt osminkad under sommaren, även stora delar av våren. På vinterhalvåret sminkar jag mig kanske 50 % av tiden. Sedan dricker jag väldigt mycket vatten vilket är det bästa av allt. Sömn är även något som gör susen för en "dålig" hy.


Postat av: missan

du verkar vara en flitig besökare av italien(milano?) så jag undrar om, du pga. att du varit en blond och svensk tjej, haft problem med italienska killar som varit lite närgångna? jag har hört och läst mkt många svenskor varit med om det och tänkte själv åka till italien(Rom denna gång) så jag undrar om du har upplevt något sådant.
jätte bra blogg! ha det så bra!


Jag ha absolut haft problem med italienska killar som varit för närgångna. Faktiskt även tjejer. Det har pågått enda sedan jag var liten då ett gäng italienare tog mig ur vagnen och sprang iväg med mig, varpå mina föräldrar blev skogstokiga. Å andra sidan ska man inte överdriva det hela. Det är ytterst sällan de vill göra tjejer illa och mina egna erfarenheter säger att italienare ser svenska tjejer som något fint och vackert. Vad jag själv har upplevt så är det sällan man blir behandlad som något de uppfattar som billigt och lätt att få i säng, snarare behandlar de oss lite som prinsessor.

Postat av: anna

Jag har lite olika frågor...

1: Hur är du som person? är du framåt eller blyg? osv..

2: Får du mycket uppmärksamhet från killar?

3: Varför är du och blondinbella inte vänner längre? har det hänt något eller har ni bara glidit isär?

4: snackar du "grov" stockholmska? (btw, kan du inte göra en videoblogg nån gång? skulle vara asnajs)

5: hur många läsare har du per dag?

1. Jag är väldigt social som person och har väldigt lätt för att träffa nya människor. Framåt är jag också till viss del. Dock brukar jag ta för vana att läsa av nya människor jag träffar och därefter förhålla mig flexibel och agera utefter vad jag tror blir bekvämast för dem. Att vara för framåt mot fel personer blir bara fel.

2. Haha, vilken fråga! Ni som redan tycker att jag är för självgod, det är inte mitt fel den här gången. Jo jag får väl rätt mycket uppmärksamhet från killar, det måste jag erkänna. Värst är det i sammanhang då vänner ska presentera mig för deras på g eller vad det brukar vara och de ber mig att inte se för bra ut eller vara för social. Eller som då vi var i Berlin och några tjejkompisar sa att jag inte skulle göra mig för mycket iordning inför kvällen. Sådana grejer kan jag inte riktigt ta som något positivt trots att jag kanske borde göra det. 

3. Jag och Bella har inte bråkat. Vi har bara glidit isär av någon anledning. Vi har båda väldigt mycket att göra och då vi varit vana att kunna umgås så intensivt kunde vår relation inte överleva då vi inte längre fick lika mycket tid över. Vi var så nära då det tog slut med våra pojkvänner, och i vissa relationer får man under en sådan begränsad men intensiv period ut allt som går att hämta ur relationen. Kanske börjar vi umgås igen en dag, kanske inte. Vi har båda förändrats väldigt mycket vilket gör den chansen rätt liten.

4. Jag vet inte riktigt hur jag pratar. Jag får väl göra någon videoblogg någon gång så får ni höra själva.

5. Jag har nästan tusen läsare per dag.

Postat av: Elin

Du tränar så mycket, är extremt duktig i skolan och framgångsrik i allt du gör. Har du någon gång som så många andra unga tjejer drabbats av ätstörningar när kraven blivit för höga? Jag känner igen mig själv i dig och mot slutet av tvåan orkade jag inte, tappade kontrollen och slutade äta. Så ta hand om dig själv, så du orkar i längden! Kram

Jag beklagar, jag hoppas att du mår bättre nu. Faktiskt så har jag aldrig varit i närheten av att få någon ätstörning, tack gode gud för det. Jag antar att jag får tacka mig själv för att jag är så pass medveten om problemet samt min egen kropp att jag innerligt hoppas att jag aldrig behöver gå igenom det som tyvärr många tjejer gör idag. Jag tränar och pluggar så mycket så min kropp skulle aldrig orka med om jag inte åt så mycket som jag gör. Jag älskar mat och skulle aldrig kunna leva ett lyckligt liv om jag inte åt när jag var hungrig. Sedan är jag väl ganska lyckligt lottad i och med att jag kan äta vad jag vill utan att gå upp i vikt, så jag har aldrig riktigt behövt bekymra mig om vad jag äter. Dock fungerar inte riktigt det argumentet för mig längre. Bara för att fettet inte sätter sig på utsidan av kroppen så betyder det inte att det inte finns på insidan. Jag tycker att vi alla ska njuta av mat och unna oss det som vi tycker om, mat är ingenting man ska skära ner på och börja mixtra med för att man vill nå det kroppsideal man har. Att börja träna mer, ta cykeln istället för bussen eller vad det nu kan vara, det uppmanar jag dock alla att göra - vilken kroppsform man än har.


Postat av: Amanda

Hur ser dina sommarplaner ut?

Jag hoppas att jag får jobba på Salt i början av sommaren, juni månad skulle vara grymt. Jag kommer att vara i Italien hela juli. Både i mina föräldrars lägenhet utanför Venedig samt i Rom. Sedan vill jag även åka en vecka till Milano med någon tjejkompis i början av augusti.



Postat av:

Får du mycket komplimanger?
äter du mkt onyttigt eller är du värsta hälsofreaket?

Angående komplimanger så hänvisar jag till frågan om uppmärksamhet från killar ovan. Det känns lite riskabelt att skriva för mycket om sådant, även fast det är ni som frågar, i och med att jag har tänkt skära ner lite på min självgodhet vilket ni är en hel del som stör er så mycket på. Tro inte att jag kommer bli någon Pro-jantelagsbrud, dock kan jag hålla med om att det är grymt irriterande att läsa en blogg där allt handlar om att framhäva sig själv till det yttersta. Det räcker med att man själv är medveten om vad man går för.. :)

Jag äter alldeles för mycket onyttigt. Men jag tränar å andra sidan mer än någon annan jag träffat och därmed känner jag att det går jämnt ut. Dock ska jag börja äta nyttigare. Frukt och grönsaker är jag duktig på att äta.


Kommentarer
Postat av: Sanna

Nice :d

2008-05-27 @ 16:54:08
URL: http://sannawiberg.blogg.se
Postat av: anna

Tack för svaren :) jaa, videblogg tycker jag låter som en bra idé!

2008-05-27 @ 17:38:48
Postat av: Sarah

Vad hände mellan dig och Jonathan?

2008-05-27 @ 17:43:30
Postat av: Sussie

Kul att du svarar så bra och utförligt på frågorna! :) Jag har även en lite försenad fråga som är inne lite på samma spår som frågorna över om hur du äter och din kost.

Skulle inte du kunna skriva ett "schema" över hur du äter snart? Hur ser t.ex en vanlig frukost ut? Och något jag tycker är svårt att veta är hur mycket man kan äta på eftermiddagen. Jag är ofta väldigt hungrig då jag kmr hem från skolan och äter då alldeles för mycket. Brukar du äta något mellanmål?

Kram!

2008-05-27 @ 19:20:13

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0