Shop til' u drop

Hej mina vänner!

Nu finns bilderna från Berlin äntligen på datorn och den senaste timmen har gått åt att lägga upp dem på facebook. Som väntat vaknade jag imorse sjuk som ett djur, tror knappast att jag var den enda i vår resetrupp som gjorde det om jag säger så. Feber och en igensvullen hals har jag haft hela dagen. Jag lät uppenbarligen så nere då mamma ringde för att väcka mig imorse, eller på eftermiddagen snarare, att hon direkt frågade om jag ville shoppa lite när hon slutade. Jag trodde inte mina öron, visst att mamma tycker om att shoppa - och faktiskt att shoppa till mig också för den delen. Men jag hade sådan ångest för allt jag shoppat upp av mina föräldrars pengar nere i Berlin så det kom rätt oväntat att hon ville shoppa reda idag. Jag påbörjade en uträkning i huvudet tidigare idag för skojs skull angående hur mkt jag shoppat där nere och jag kom fram till 25 - 30 klädesplagg, skor samt väskor. Det blev inget rekord, men inte fy skam inte.

Idag kom jag i alla fall hem med ett par pumps, ett par solglasögon samt leggings vilket jag använder väldigt flitigt. Jag hade på mig min nya vita jetset klocka som jag köpte för säkert en månad sedan men konstigt nog glömt att använda. En av mina nya axelremsväskor hade jag också.

Dock orkade jag inte vara så länge i stan då huvudet började snurra och värktabletterna gå ur kroppen. Men en fika hann vi med efteråt och därefter tog vi bilen hem. David frågade om jag skulle komma över till honom ikväll men jag orkar verkligen inte. Jag vill bara bli frisk nu känner jag. Med lite sömn ska det nog gå bra.

Vi hörs imorgon och då lägger jag även upp bilderna från Berlin. Angående era frågor så ska även de besvaras i ett inlägg imorgon! =)

För övrigt uppmanar jag er alla att ta en titt på min grymma älsklingskusins blogg som är så bedårande så att man bara vill äta upp gullrumpan. www.sassynella.blogg.se Inte värt att missa!

Puss på er!

image521
Ett litet smakprov =)

Kommentarer
Postat av: Anonym

långa ben :)

2008-05-27 @ 08:18:13
Postat av: Anonym

haha fy inte den bästa bilden på dej

2008-05-27 @ 11:17:03
Postat av: Anonym

shit vilket modellutseende du har! :O

2008-05-27 @ 13:12:38
Postat av: AnnMary

Jag diggar din blogg! :)

2008-05-27 @ 13:39:31
URL: http://annmary.blogg.se
Postat av: Anonym

Vackraste jag sett i hela mitt liv.

2008-06-01 @ 11:32:41
Postat av: Mandy

Ååh, tack!! :D

2008-06-01 @ 11:41:35
URL: http://gulligamaandyy.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0