Så var kroppen så gott som död igen.

Hejsan!

Ni vill inte veta hur mycket jag har gjort under tiden majoriteten av er säkerligen legat bakis, eller inte bakis, och sovit skönt i er säng. Halv sju imorse gick jag upp för att läsa igenom geografin inför provet imorse. En strategi som jag alltid varit kritisk till men börjat med det här läsåret faktiskt. Något jag verkligen kan rekommendera då man sätter igång hjärnan och direkt kommer in i, det här fallet, det geografiska tänket.

Provet gick så bra det bara kunde och jag hoppas att det visar sig även betygsmässigt. Direkt efter provet åkte jag till min matteelev och hjälpte honom med matten i två timmar. För det fick jag en grymt söt klänning den här gången. Ni ska få bilder på en del av all min nya shopping idag så då kanske jag tar en bild på den. Annars får ni se den då jag tar bilder på min skolavslutning, då ska den på! =)

Direkt efter bar det av till stallet för ett galet, ja vidrigt, hårt ridpass för vår gamle ridskolechef. Jag har berättat om honom förut men det finns alltid sjuka saker att berätta. Det är i alla fall ingen dans på rosor att rida för honom utan svetten ska rinna och varje liten muskel i din kropp ska vara på helspänn. Dessutom ska hästen gå som en robot, följa dina hjälper till hundra. Vi har galopperat, galopperat och galopperat i stort sett hela lektionen. Trots att jag är dressyrryttare och det är en specialdressyrgrupp han vikarierar för så skulle vi stå upp i stigbyglarna hela lektionen. Varva att hästen ska galoppera i princip på stället och full fart framåt. Visst är det givande och han är kunnig men både vi ryttare och hästar var helt döda efteråt. Det där kändes som en veckas träning ungefär. Härligt, då är man fit for fight ikväll ;)

Än så länge har jag inte så mycket planer mer än att jag både pratat med Philip och Hanna om att kanske grilla eller något sådant ikväll. Fest blir det i alla fall, det är jag grymt taggad på. Men nu ska jag bara njuta av att sitta här nyduschad och tid över att låta mina stackars muskler vila.

Missa inte bilder i nästa inlägg, mer från Berlin inklusive shoppingen! =)


Kommentarer
Postat av: HELENAS

ha en bra dag!

2008-05-31 @ 16:38:44
URL: http://helenaas.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0